Aktywne Wpisy
America +63
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
amelinowa +14
Taka ciekawostka: od jakieś 2,5 godzin oglądam sobie TVN24 i nadal nie dowiedziałem się jaki jest sondażowy wynik...referendum xD W ogóle nic, słowa, null, zero tematu, jakby takie wydarzenie wczoraj nie miało miejsca - czaicie to? Mimo, że nadają na żywo program specjalny i ogólnie czekając na konferencję PKW nie mają nic do pokazania, poza 19 pokazaniem powtórki wystąpień liderów partii po ogłoszeniu wyników, to na temat referendum nawet się nie zająkną
Pacjent: Volvo V70, 2011, z lekką mapą na 225KM, 5 lat NCB.
Aviva - gratulacje, w zeszłym roku płacił Pan £650 (ze wszystkimi dodatkami i pomocą drogową na Europe), w tym roku będzie to £750 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No to rozpoczynamy coroczny taniec:
Przez porównywarkę: Ta sama oferta co mam teraz teraz w Churchill Plus £650, jeśli odjąć pomoc drogową na Europę £540.
Ale myślę sobie: mam u nich ubezpieczone drugie auto i ubezpieczenie na dom, to może jakiś discount z tej okazji? ( ͡º ͜ʖ͡º) Ta...
Przez stronę Churchilla, po zniżkach za dom i drugie auto: £923 (pic rel) - z dopiskiem 'nie dzwoń do nas i tak nie będzie taniej' ( ͡º ͜ʖ͡º) Ha tfu.
Telefon do Avivy... - Zrobimy to za £600! - nie można było tak od razu? (╯︵╰,)
#ubezpieczenia #uk
Jeździłem na provisional przez jakieś 3 miesiące. Płaciłem 150 miesięcznie. Zdałem prawko to chcieli ode mnie 350 bo teraz stwarzam większe zagrożenie niż jako uczeń. Zerwałem umowę, założyłem jeszcze raz w tej samej firmie na dokładnie te same dane za 80 miesięcznie chyba.
Za Fiestę 1.4 diesel płaciłem 490 rocznie, zmieniłem auto na 3.5 litra benzyniaka
@motoinzyniere a jak @voytas narzekał ze musi płacić congestion charge za Volvo z 2014 to mu kazałeś zmienić Gruza na coś nowszego ( ͡º ͜ʖ͡º)