Wpis z mikrobloga

Co roku to samo z ubezpieczalniami, że też im się chce...
Pacjent: Volvo V70, 2011, z lekką mapą na 225KM, 5 lat NCB.

Aviva - gratulacje, w zeszłym roku płacił Pan £650 (ze wszystkimi dodatkami i pomocą drogową na Europe), w tym roku będzie to £750 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No to rozpoczynamy coroczny taniec:

Przez porównywarkę: Ta sama oferta co mam teraz teraz w Churchill Plus £650, jeśli odjąć pomoc drogową na Europę £540.
Ale myślę sobie: mam u nich ubezpieczone drugie auto i ubezpieczenie na dom, to może jakiś discount z tej okazji? ( ͡º ͜ʖ͡º) Ta...
Przez stronę Churchilla, po zniżkach za dom i drugie auto: £923 (pic rel) - z dopiskiem 'nie dzwoń do nas i tak nie będzie taniej' ( ͡º ͜ʖ͡º) Ha tfu.

Telefon do Avivy... - Zrobimy to za £600! - nie można było tak od razu? (,)

#ubezpieczenia #uk
Pobierz motoinzyniere - Co roku to samo z ubezpieczalniami, że też im się chce... 
Pacjent: ...
źródło: comment_1667296737Vs4SWdm5fqNXxwDSMXR0ln.jpg
  • 11
Idź pan w #!$%@? z tymi ubezpieczeniami. Od lat białej gorączki dostaje jak mam to załatwiać.

Jeździłem na provisional przez jakieś 3 miesiące. Płaciłem 150 miesięcznie. Zdałem prawko to chcieli ode mnie 350 bo teraz stwarzam większe zagrożenie niż jako uczeń. Zerwałem umowę, założyłem jeszcze raz w tej samej firmie na dokładnie te same dane za 80 miesięcznie chyba.

Za Fiestę 1.4 diesel płaciłem 490 rocznie, zmieniłem auto na 3.5 litra benzyniaka