Aktywne Wpisy

Maudee +119
Czy Wy też czujecie takie silne obrzydzenie do treści AI? Nie chodzi mi tylko o teksty, ale ogólnie wszystko — grafiki, piosenki itd. Coś, co miało w swoim założeniu ułatwiać pracę, mnie skutecznie ją tylko obrzydza. W paru firmach, w których całkiem niedawno pracowałam, regularnie korzystali z Chatu GPT i ja rozumiem, że czasami nie chce się (albo nie starczy czasu) napisać paru zdań do posta na Facebooka, ale wszystkie to już

Drogomir +36
Ej, a nie jest czasem tak, że szerszy rozstaw oczu daje przewagę w ocenie odległości? Verstappen ma przewagę genetyczną.
#f1
#f1
źródło: 1000032545
Pobierz

![Atak prorosyjskiej grupy na oczyszczalnię ścieków na Podkarpaciu [AKTUALIZACJA]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/6aac314c84a38b5a9975b1395062a227892e5f962291c068117ea94470c930a6,q80.jpg)

Szczoteczka ultrasoft dowolnej firmy i pasta Ajona. To pasta stomatologiczna i kupisz ją w aptece. Dajesz odrobinkę wielkości czubka od zapałki. I nie szczotkuje tak mocno i staraj się nie po dziąsłach
A nitkowanie ile razy dziennie?
A pastę poleciła mi właśnie stomatolog jak byłam w pierwszej ciąży i się zglosiłam z takim problemem. Poza tym robię regularne przeglądy, odkamienianie i inne niezbędne leczenie, jeśli coś się pojawi, więc to nie kwestia zaniedbania jamy ustnej.
Nie wiem po co mi opowiadasz swoją historię, pytanie było zupełnie inne. Po raz kolejny widzę twoje szkodliwe zalecenia. Jak się nie znasz, to bardzi proszę zamilknij.
Najlepiej będzie kupić szczoteczkę elektryczną z czujnikiem nacisku, a do tego końcówki z miękkim włosiem. Nie musi być droga, taką fo 300-350zł (ostatnio trochę podrożały).