Wpis z mikrobloga

Mirki lepszy Pixel 7 czy SGS 22 dla starego Androidziarza? Mój SGS 9 po 5 latach wyzionął ducha, bylem z niego mega zadowolony - ogólnie prawie od zawsze na Samsungach.

Jak się użytkowuje takiego wielkiego bydlaka 6.3'' jak Pixel7? Poręczne to, da się jedną ręką?

#pixel #google #telefon #android #samsung

SGS22 czy Pixel7?

• Pixel7 74.0% (37)
  • SGS22 22.0% (11)
  • Coś innego (błagam tylko nie Iphone) 4.0% (2)

Oddanych głosów: 50

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@panoski: Jako użytkownik S22 powiem tak: telefon spoko, tylko bateria ku*wa! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak zawsze używałeś Samsunga to z nową eSką poczujesz się jak w domu. Musisz więc sobie zadać pytanie, czy chcesz znowu to samo tylko nowsze, czy chcesz jakiejś odmiany.

Pixela nigdy nie miałem, ale używałem wcześniej OnePlusa 6, który miał wyświetlacz o tej samej wielkości i nie było jakoś źle (oczywiście
  • Odpowiedz
@panoski: ja po sjajomach, rilmi, ostatnich oneplusach i Samsungu poszedłem niedawno w Pixel 6a i nawet nie chce już znać innych androidów pod względem oprogramowania. Żaden z poprzednich nie miał aplikacji producenta, bez której nie mógłbym żyć. A czysty system bez 30 aplikacji, pewnie tylko do zbieractwa danych, to bajka. Żadnych mitycznych przycięć czy zwiech. Aktualizacja co miesiąc na lata w przód. Poza tym od szóstek dali w niektórych sieciach
  • Odpowiedz