Aktywne Wpisy
WykopX +1938
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +113
Mount Klimont zdobyty. Melduje że płaskopolacy wciąż nie oddali najważniejszego słupka do opierania rowerów w Polsce południowej, a nawet więcej bo i kropkę z asfaltu starli (╯︵╰,)
#rowerowyrownik #rower #szosa
Cicho! Co było, a nie jest, nie pisze się w rejestr!
W dodatku rower sfotografowany od złej strony! Ech Panowie... Coraz więcej amatorów pcha się do zabawy! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przydałby się jakiś słupek żeby można było bezpiecznie rower oprzeć i zrobić zdjęcie od dobrej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bz333: Where słupek/co się stało ze słupkiem?
@Wyrewolwerowanyrewolwer: Zakopany w jaskini byłeś przez ostatnie pół roku? xD
Nie no, kiedyś widziałem na stravie chyba u Mortala że słupka nie ma, ale nie wiem od tamtego momentu co się z nim stało i czy w ogóle wiadomo czy po prostu rolnik sobie stwierdził że wypad.
(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞