Aktywne Wpisy
SuicideLeopard +144
Żeby was ch** strzelil tęczowe baśniowe stwory z #lgbt #bekazlewactwa
Za blokowanie ulic w sobotę i robienie waszej żałosnej parady. I tak każdy normalny człowiek ma was w dupie
#lodz
Za blokowanie ulic w sobotę i robienie waszej żałosnej parady. I tak każdy normalny człowiek ma was w dupie
#lodz

Tacy cwani jestescie ze robicie 100, 200 czy 300km na specjalnie do tego przystosowanych aerodynamicznych rowerach kolarzowych z cieniutkimi oponkami na duzych kolach? Sprobujcie sobie 100km przejechac na skladaku Wigry 3. Wiekszosc z Was sie zesra a nie dojedzie. Nie pozdrawiam.
#szosa #rower #takaprawda
#szosa #rower #takaprawda

Aktualnie jest to dla mnie czarna magia. Chciałem wymienić pliki pomiędzy laptopem i androidem po wifi. Znalazłem na telefon ftp serwer i na komputer filezilla. Połączyłem oba. Bardzo wolno przesyła pliki. To zapewne wina połączenia telefonu z routerem?
Teraz mam pytanie:
1- Po co do przesyłania plików lokalnie potrzebuję router?
2- Mogę wykonać jakąś sztuczkę, aby ominąć router i nadawać jako serwer i klient tylko przy pomocy komputera i telefonu? Muszę postawić do tego serwer na maszynie wirtualnej? Tak się w ogóle da?
Moim celem jest wyeliminowanie routera jako pośrednika. Chciałbym coś włączyć na komputerze i telefonie, aby komunikowały się tylko między sobą.
Nie wiem, od czego zacząć. Nie rozumiem idei tych połączeń, ich ograniczeń, standardów i wymagań.
#komputery #informatyka #pytaniedoeksperta
Pytam was, bo pewnie musiałbym spędzić miesiąc na czytaniu, zanim bym zrozumiał, że tak się nie da.
Jeśli się upierasz na wifi to możesz zrobić na telefonie hotspot i podłączyc się kompem. Ominiesz router.