Wpis z mikrobloga

@Krzysio_misio12: niby ta, ale Bomba niby dobry w tym k1, umiejętności podobno ma, te 15 lat przetrenował, w 1 i 2 walce nic nie pokazał bo szybki KO dostał przez słabą szczękę, ale w dużych rękawicach o te KO ciężej by było i uważam, że aż tak bym go nie skreślał, oczywiście w mma i k1 w małych rękawicach łatwa wygrana Murana
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: niby tak, ale widać, że z psycha coś nie gra, a muran bądź co bądź jak miał kondycję to nawet w dużych rękawicach tragicznie z tym vaso nie walczył który jest zawodowcem i muran zawsze idzie do końca, więc jakoś nie widzę tego
Myślałem, że bombę z czikiem dają, miałoby większy sens
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: Ankieta z dupy, jak można porównywać pana Jacka, który wytrzymał setki ciosów ponad dwadzieścia lat młodszego pół zawodowca, do typa, który dostał 2 ciosy i 2 razy poszedł spać, stu procentowa skuteczność. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Trabbrlx: xD, nie no, ale tak całkiem na poważnie to przetrenowane ma te 15 lat, trenerem był, więc umiejętności musi mieć, w poprzednich walkach ich nie pokazał bo szybkie KO, ale gdyby w dużych rękawicach się bili to ciekaw jestem jakby to wyglądało, ale mam nadzieje, że biją się na małe i oby szybkie KO na Bombie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Legit_Info_12: Nie miałby szans, Muran nic by nie trenował, to starcie wyglądałoby jak jego ostatnia walka, czyli rzuciłby się i wszystko by z siebie dał w pierwszej rundzie, a Bomba to nie Vaso. xD
  • Odpowiedz