Wpis z mikrobloga

@pakoszako: Niech ktoś nieironicznie mu pomoże lub przynajmniej przepisze mu jakieś skuteczne psychotropy bez skutków ubocznych bo te inby na Wypoku to chyba bezpośrednio wynikają z jego wiadomych problemów.
  • Odpowiedz
jesteś jedynym, który z tęczowego ramienia wykopu komentuje bana Mgławicy, z agresją i zaangażowaniem.

@thority: komentuję głównie twoje wypierdy, bo mnie sam zawołałeś tworząc jakieś chochoły xD

Druga sprawa to mam różne tagi w obserwowanych w tym #stobanowdlalewakow i wpisów o banie mglawicy już z 5 widziałem a nawet nie przejrzałem wszystkiego xD
  • Odpowiedz
i wpisów o banie mglawicy już z 5 widziałem a nawet nie przejrzałem wszystkiego xD

@Kryspin013: no dziwne, że ludzie się cieszą, że spamer utrudniający korzystanie z portalu dostał krótkiego, bo 2 tygodniowego bana.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: no dziwne, że ludzie się cieszą, że spamer utrudniający korzystanie z portalu dostał krótkiego, bo 2 tygodniowego bana.

@xHaustedd: no nie dziwne. Zastanawia mnie po prostu ta dysproporcja.

PS przypomnę ci twój komentarz jak skizo albo inny prawicowiec wyłapie bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Kryspin013: mordo, ale ja nie jestem wykopowym politykiem jak ty. Po prostu #!$%@? mnie mglawica i jego spam konfederacją. I cieszy ban dla niego. Więc skizo mnie obchodzi tyle co muzyka kizo, czyli nic. Miłego dnia.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: mordo, ale ja nie jestem wykopowym politykiem jak ty.

@xHaustedd:

1. Tia
2. Czyli co? #!$%@? cię tylko to, że ktoś wrzuca spam na k0nfę ale np skizo srający po 20 wpisów dziennie na temat złej opozycji i tego jaki pis super to już jest git bo nie ma tam nic o konfederacj? xD
  • Odpowiedz