Wpis z mikrobloga

Ale cringe. Mikołaj pokazał się od okropnej strony, w żałosnym położeniu Monikę postawil, mizdrząc się do Hugo przy ludziach - tych samych, którzy widzą przecież, że Monika coś do niego poczuła. Mega niefajne.
Monia przygasła straszliwie od kiedy tylko Hanka się pokazała, aż mi jej jakoś żal. Dobrze, że chociaż tą konkurencję wygrała.
Koszaliński duet - Klaudia to taka dziwna koleżanka z podstawówki, która nie lubi swojej psióły z ławki i na nią nadaje, ale tak naprawdę lata za nią jak piesek. Kolejny cringe. Ola sfochowana, ale chociaż spójna w swoim zblazowaniu.
David zadymiarz - sytuacja na kanapie z White Chicks. Znowu specjalnie ruszył temat i awanti gotowe :D
Ja pierr, ogólny cringe, musiałam wzrok odwracać co jakiś czas bo nie mogłam tego wytrzymać! Serio!
#hotelparadise
  • 11
@yolllx33: no i mimo wszystko to z niej robi jeszcze bardziej żałośnie zakochaną babę - przez parę godzin po powrocie Hanki Mikołaj tak ją adorował i okazał jej tyle uwagi, czułości, atencji, że Monika mogłaby tylko o tym pomarzyć przez te parę tygodni w parze. Wszyscy więc widzą, że Hanka nawet nie musi pstryknąć palcem i Pluto z wywieszonym jęzorem do niej spermi, a Monia z całą swoją lojalnością i oddaniem