Nikt jeszcze nie wrzucił na tag? No to macie Mirki. Wołodymyr Zełenski. Rok 2018. Maj. Wrocław. Koło jego stóp – krasnal Florianek z ul. Świdnickiej. W tle dom handlowy Solpol
@Sin-: To co mi w nim najbardziej podoba to taka normalność, przeciętnie ale wielki człowiek, kto by pomyślał że to taki mąż stanu przechodząc obok niego wtedy ulicą, 2 podoba mi się jego komunikacja z Ukraińcami w jego dziennych wystąpieniach, konkrety i niesamowita motywacja. Może być bez światła ale nie bez wolności( ͡°͜ʖ͡°)
Nikt jeszcze nie wrzucił na tag? No to macie Mirki. Wołodymyr Zełenski. Rok 2018. Maj. Wrocław.
@Sin-: Ale co mam z tym zrobić? Niech przyjedzie po swoich ludzi, którzy #!$%@? przed walką z ruskimi i w świetle ukraińskiego prawa przebywają u nas nielegalnie.
Ale co mam z tym zrobić? Niech przyjedzie po swoich ludzi, którzy #!$%@? przed walką z ruskimi i w świetle ukraińskiego prawa przebywają u nas nielegalnie.
@Hangry: Czyli Ukraińskie prawo łamie prawa człowieka
Koło jego stóp – krasnal Florianek z ul. Świdnickiej. W tle dom handlowy Solpol
Źródło: https://www.wroclaw.pl/kultura/wolodymyr-zelenski-we-wroclawiu-zobacz-jego-zdjecie-z-krasnalem
#wroclaw #ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sin-: Ale co mam z tym zrobić? Niech przyjedzie po swoich ludzi, którzy #!$%@? przed walką z ruskimi i w świetle ukraińskiego prawa przebywają u nas nielegalnie.
Tymczasem w Rosji:
@Hangry: Czyli Ukraińskie prawo łamie prawa człowieka
Komentarz usunięty przez moderatora
Ukrainiec we Wrocławiu, nowe, nie znałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kiedyś stał nad krasnalami
Dzisiaj walczy z kacapami