Aktywne Wpisy
ZebraKz +2
Siema Mirki, chciałbym pomóc mojej różowej wbić się w branżę it. Sam pracuje jako programista już ponad 5 lat i zastanawiam się w co i jak warto teraz iść. Myślałem po prostu o jakimś kursie testerskim i iść z nią w tą stronę, nawet nie jak jako testerka to chociaż na jakiś support i tak taki kurs byłby na plus bo to zawsze papier. Dlaczego kurs? Bo ja jej nie nauczę, będzie

Alavandares +2
Zauważyłem, że w EuroJackpot jest teraz wyjątkowo duża wygrana, co skłoniło mnie do refleksji na temat gier liczbowych. Zastanawiam się, czy kiedykolwiek udało się Wam, Waszym znajomym lub rodzinie coś wygrać w Lotto lub innych grach tego typu? #lotto #eurojackpot #wygryw
nocowaliśmy u znajomych, który mieszka z bratem w jednym domu. Brat ma dziecko, na moje wiek przedszkolny ale sie nie znam, mówi w pełni i rozumie wiec chyba na pewno ten wiek xD
Mamy takiego jednego znajomego w grupie, który zawsze od kiedy go znamy był troche samolubny i zawsze kupował/robił jedzenie tylko dla siebie czy a-----l tylko dla siebie i z nikim sie nie dzielił. My jesteśmy po prostu do tego przyzwyczajeni, że on jest pod tym względem lekko odchylony xD
Wstajemy dziś rano bo krzyki sa w kuchni, kolega zrobił sobie naleśniki a te dziecko przyszło i chciało jednego jak je zobaczyło, na co kolega nie chciał dać i wziął i zjadł wszystko sam na oczach tego dziecka XD
Brat inba bo to po części jego lodówka i jego produkty spożywcze z ktorych zrobił te naleśniki, a mial problem by dziecku dać jednego, ten sie wydziera ze on jest po to by karmić cudze dzieci i tak sobie my w tym wszystkim siedzimy jedząc naleśniory ktore zrobila żona brata dla wszystkich xD
#pieluszkowezapaleniemozgu wjechało czy brat kolegi ma racji?
źródło: comment_1667130274a7Y8Tli7LHfMKLetQCYAzW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@xblackwidowx: w przypadku napadu ruskich nie byłby tym gościem który by was wydał na śmierć żeby samemu przeżyć?