Aktywne Wpisy
tekserew +22
w okresie dojrzewania pojawiło mi sie to cos. Lekarze specjalisci dotad nie wiedza co. Przez rowiesnikow byl obiektem zartow z tego powodu. Moj problem stanowil obrzydzenie przy kontakcie z kobietami. Rodzicow nie bylo stac na prywatne leczenie. Tak o to zostalem #przegryw z mocno zniszczona psychika, bo nikt nie potrafil mnie zaakceptowac z tym czyms. Nie mialem na to zadnego wplywu.
GoodGuyChucky93 +77
Ten Bielski to debil czy wysyła jakieś sygnały? Na Facebooku jego znajomi nie są ukryci wiec stwierdziłem, że sprawdzę czy jest więcej powiązań.
Jestem dopiero na A i już trafiłem Ago Karamanov a raczej Agiti Karamanovi.
I tutaj dopiero robi się ciekawie, obecnie zarejestrowane ma 4 działalności w tym The crown biuro nieruchomości które powstało 30 marca pod nazwa H Estate (HL miało dwie spółki High Leauge Bielski oraz H-Agency) a już
Jestem dopiero na A i już trafiłem Ago Karamanov a raczej Agiti Karamanovi.
I tutaj dopiero robi się ciekawie, obecnie zarejestrowane ma 4 działalności w tym The crown biuro nieruchomości które powstało 30 marca pod nazwa H Estate (HL miało dwie spółki High Leauge Bielski oraz H-Agency) a już
Szukam różowej-ych, które na priv były by skłonne napisać mi co jest nie tak w moim profilu na tinderze :)
Poza tym że jestem brzydki/nie w ich typie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tinder #badoo #rozowepaski #rozowypasek
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Person96: Tyle wstarczy żeby wyeliminować Cię na tinderze ( ͡° ͜ʖ ͡°).