Wpis z mikrobloga

@Uciulany_gieciK: tak też może być. Z tym że "agent" to w tym przypadku za duże słowo - ten typ jest mało istotnym popychadłem. Być może robi to ze względu na zwichnięty charakter, być może ze względu na chorobę psychiczną, a być może FSB ma na niego jakąś dźwignię i póki produkuje te swoje bzdury, nikt więcej się nie dowie, że lubi chłopców, dzieci lub może dzięki podkładce FSB zrobił jakiegoś
  • Odpowiedz
@wshk: gość powinien przeczytać wszystkie swoje wpisy od początku wojny. Wynikało by z nich że od samego początku Ukraina ciągle przegrywa a Rosja ciągle wygrywa. XD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Uciulany_gieciK To jest równie prawdopodobne, jak t, że robi to "zawodowo". Moskiewskie ciule mogą utrzymywać różne gatunki siewców.. w sumie nie wiem jak to nazwać.
  • Odpowiedz
@shmatshiage: nie wszytskie. Większość reaktorów typu WWER byla raczej cywilna, więc srednio sie nadawała. Lepiej nadawały się RBMK, ale po zamknięciu Czarnobyla i Ignaliny jedyne pracujące RBMK są w Rosji.
  • Odpowiedz
@shmatshiage: tak, jeden od 1986 ( ͡° ͜ʖ ͡°) a pozostałe wyłączali stopniowo do 2000 roku. Mocne naciski unijne (czytaj: chcecie kasy to słuchajcie) były. Wg wiki okazuje się że tam praktycznie każdy reaktor miał różne "przygody", ale za ZSRR utajniali.
  • Odpowiedz
@vrNFWrUew3D4Rgz: Tej plotki nie słyszałem :D Swoją drogą Kulczyk to raczej z Francuzami trzymał (Orange), a ostatnią rzeczą jaką Francuzi by chcieli to żeby ktoś się bawił jakąś postsowiecką technologią jądrową zamiast jedynej prawilnej francuskiej (przypominam że Francja na energii jądrowej stoi, największy na świecie udział).
  • Odpowiedz
@3kaski: To jest jedna z tych plotek z d--y, która nigdy nie miała żadnego potwierdzenia w rzeczywistości.

A że ludzie często nie rozumieją różnych technicznych subtelności, to potem wyrastają z tego takie buble jak afera z grafenem. Polskim wspaniałym grafenem... wynalezionym przez Rosjanina, mieszkającego w Anglii. Albo z tymi niebieskimi diodami.

Że już nie zliczę ilu tu było idiotów od offsetu z F-16. Ilu baranów mi p--------o o tym, że
  • Odpowiedz