Aktywne Wpisy
Artok +1862
niochland +1096
Oto pani Grażyna Boniecka. Szefowa fundacji Freedom-24, która odpowiada za ten POWAŻNY pozew wykop.peel na 1,5 miliona ziko, M. razem z panią Boniecką oczekują:
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Pani Boniecka reprezentuje żonę Sebastiana M. który jest oskarżony o to, że spowodował spalenie żywcem trzyosobowej rodziny, a potem wyjechał (na wakacje) do Dubaju.
https://wykop.pl/wpis/77194285/majtczaki-pozywaja-wykop-pl-na-1-5-miliona-zlotych
#ukraina
Błoto po same jaja. Nie dziwne, że Werhmacht zakopał się w tym mule skoro nowoczesne btr 8x8 mają kłopot.
@zgubiles_sie_jelonku: a kto powiedział, że bez zgody?
W marcu wiceminister mon (chyba Skurkiewicz) powiedzial, ze o zgode na sluzbe w silach Ukrainy wystapilo mniej niz 5 Polakow. W maju bylo podobno ok 40 wnioskow.
Legion miedzynarodowy Ukrainy liczy sobie ponad 20 tys ludzi. Wg rzecznika legionu sluzy w nim 52 narodowosci, przy czym Polacy sa trzecia najliczniejsza grupa narodowa po Amerykanach i Brytyjczykach. You do the math ( ͡º
Ja bym się bardziej bał na miejscu ruskich mszczących się Ukraińców, niż na ich miejscu próbować działać na obcym terytorium tylko dlatego że
@zgubiles_sie_jelonku: nie zesraj się, sam jestem zdania, że nie potrzebnie ryzykują swoje dupy i najprawdopodobniej siedzą tam ze złych pobudek. Ale jak chcą się #!$%@?ć to niech się #!$%@?ą, życzę im by
Prawo laski ma zastosowanie w stosunku do skazanych. Wiem co zrobil Duda... Ale liczyc na to, ze prezydent ponownie zlamie prawo to troche ryzykowne.
Materiałem dowodowym sa m.in. takie
Po za tym podajesz stare statystyki, w jakim celu?
O zgode nie jest tak latwo, poczytaj sobie o liczbie dodatkowych formalności, ktore musisz spelnic, zeby zglosic wniosek i liczbie warunkow, ktore cie dyskwalifikuja. Sama procedura trwa do 2 miesięcy, ale mowie tylko