Wpis z mikrobloga

Hej Mirki jak możecie to wyplusujcie by jak najmniej osób nabrało się na ochronę olx która miała dawać spokój ducha a tylko usypia czujność z czego chętnie i bezkarnie mogą korzystać złodzieje: https://www.wykop.pl/link/6875669 #oszukujo #olx #zlodzieje i jak dla mnie to trochę #afera że drobnym druczkiem dopisane jest że program nie dotyczy sytuacji gdy ktos Ci wyślę uszkodzony przedmiot lub przedmiot w innym kolorze, rozmiarze lub stanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
popik3 - Hej Mirki jak możecie to wyplusujcie by jak najmniej osób nabrało się na och...

źródło: comment_1666762253ssn2XgBxQjt3b43cFaaxCY.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • 0
@popik3 dla mnie to spoko na allegro jest już patologia pod tym względem. Koleś kupił od mnie używany laptop za 200zl i zarządał wymiany baterii gdzie koszt baterii to 150zl i allegro stawało w sporze po jego stronie. Na allegro sprzedwca jest traktowany jak gówno olx przynajmniej z rigczem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@popik3: ochrona olx to jest coś genialnego, bo zrobili program ochrony, który JEST ale w praktyce nie chroni ani sprzedawcy, ani kupującego. Nieuczciwy sprzedawca opchnie nam zepsuty przedmiot w cenie sprawnego, a nieuczciwy kupujący zgłosi, że otrzymał pustą paczkę, dostanie zwrot i sprzedający zostanie bez pieniędzy i bez towaru.
  • Odpowiedz
@popik3 wyniki tego ich w cudzysłowiu śledztwa są totalnie losowe wczoraj Mirek pisał że sprzedał sprawny tablet ale zapomniał zdjąć pinu i OLX oddał kasę kupującemu. Oczywiście PIN mu podał i został zdjęty. Siedziba dla studentów i bawi się w wyroki kasą sprzedającego tu jest skandal pobierają kasę za pakiet ochronny to niech z tego budżetu sobie wypłacają według własnego widzi mi się #!$%@?
  • Odpowiedz