Aktywne Wpisy
fatoom87 +1122
Tez macie tak, że z wiekiem co raz mniej ciągnie was do alkoholu?
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Jak pomyślę, że następnego dnia będę się czuł fatalnie to wolę nie pić, żeby ranio wskoczyć na rower czy porobic coś fajnego.
#alkoholizm #alkohol
Beszczebelny +207
Obczajam ten kalkulator "kredytu 0%" i się śmieję xD
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
1. Single praktycznie wykluczeni czyli jako 30letni facet zarabiajacy np 8000zł nie masz szans na mieszkanie w mieście i tym samym jesteś wykluczony z przyszłego tworzenia związku, rodziny i produkcji ilości Polaków.
2. Patola z trójką dzieci może za to wziąć piękne deweloperskie mieszkanie za prawie 700 tys i płacić ratę....1375zł.
1375zł! xddd przecież przy tego typu racie to jest ogromne pole do
Nie mogę zamówić ze swojego adresu na paczkomat, bo na mojej wsi go po prostu nie ma. Podałem więc adres kuzynki, żeby wyświetlił się najbliższy paczkomat koło niej z którego ja też korzystam. Kuzynka też często tam odbiera paczki, więc zawsze przy okazji może mi coś odebrać. Robiłem już tak kiedyś i nie było problemu.
Tym razem jakimś cudem paczka w Polsce poszła mi pocztexem. Na początku pomyślałem, że to w sumie nic takiego, ale spojrzałem na adres na aliexpress który podałem, to zauważyłem że nie napisałem numeru domu. Więc włączyła mi się panika, ale myślę: kurier pewnie zadzwoni bo mają mój numer bo dostałem rano na niego smsa albo na trackingu pojawi się nieudana próba doręczenia.
Godz. 17.30: paczkę dostarczono, ale nie wiem gdzie bo kuzynki ani domowników nie ma jeszcze w domu xD
#aliexpress #pocztapolska
@haosek: po mojemu to chińczyki mają w dupie system i wysyłają po swojemu na adres jaki im się wyświetla. Pół adresu też by się zgadzało jak chinczyk się yebnął przy przeklejaniu z okienka do okienka
W US też mają jakiś #!$%@? system wysyłania listów, system generuje podpowiedzi z dupy wzięte, raz dostałem przesyłkę z takim adresem że