Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do całego tagu #4konserwy
Dlaczego wy wszyscy bez wyjątków za wszelką cenę uwzięliście się wraz z #konfederacja do wspierania Władimira Putina ?
Co wam to daję ? Przeciętne konserwatywne wychowanie w Rosji polega na tym, że przeciętny Rosjanin nie posiada w domu kibla, gaz ma co dziesiąta osoba w domu, a szczytem progresji życiowej jest jazda ładą z lat 90-tych.
Na prawdę nie macie lepszych idoli i wzorców ? np. Jezus Chrystus ?

#neuropa #konfederacja #bekazkonfederacji #bekazszurow #bekazprawakow #polityka
Pobierz ItsGrN - Mam pytanie do całego tagu #4konserwy 
Dlaczego wy wszyscy bez wyjątków za ...
źródło: comment_1666692570VuZVTSnVIBIQdwx1FYM8PL.jpg
  • 81
@GFG_: Nie wiem czemu miałbym tłumaczyć co ten człowiek napisał, jest to chyba jasne. Ja się z jego stanowiskiem nie zgadzam i nie sądzę, żeby wiele osób w partii KORWiN podzielało to zdanie.
Wiem co mówi Korwin, bo go sporo czytałem i słuchałem.

@GFG_: Nie pomyliłem się, jak widać konflikt eskalował.
@true-true Na pewno nie eskalowałby gdyby Ukraina pozostała neutralna, tak jak powiedzieli Korwin i Wilk, że Rosja nie ma zamiaru atakować. No i też nie sądzę, że ktoś się z nim zgadza, dlatego właśnie jest pełnomocnikiem w UK ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Apogryw no właśnie nie musimy

@sandal: to już fakt dokonany, a z rosją już nic(?) nas nie łączy.

a jednak konfa zawsze po stronie Rosji.

@sandal: jeśli twierdzisz, że np. nurt stop ukranizacji polski jest prorosyjski to nie wiem czy jest tu sens o czymkolwiek dyskutować. Część ludzi ma obawy co do ukraińców i nie chcą żeby ich przyjmować, albo nie chcą żeby otrzymywali świadczenia socjalne. Nie wiem co ma
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Apogryw: nie no ten nurt jest proukrainski, dlatego jest pokazywany w reżimowej ruskiej tv a Braun określany jako jeden z niewielu odważnych.
@sandal: I co z tego że pokazują. Jeśli będzie trzeba pokazać nazizm w polsce to i pokażą niesławne urodziny hitlera produkcji tvn'u byle pasowało pod teze.
Bardzo brzydzę się tą logiką typu nie można czegoś zrobić bo pokażą w zagranicznych mediach.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Apogryw:

I co z tego że pokazują. Jeśli będzie trzeba pokazać nazizm w polsce to i pokażą niesławne urodziny hitlera produkcji tvn'u byle pasowało pod teze.
Bardzo brzydzę się tą logiką typu nie można czegoś zrobić bo pokażą w zagranicznych mediach.

Jeśli pokazują i szydzą lub przedstawiają Cievw złym świetle to znaczy że dobrze to jest wielki plus, niestety co do posła Grzesia i jego "propolskiej" inicjatywy, był tam chwalony. A
@sandal: Śmiechu warte opieranie się na czymś takim. Rosja równie dobrze mogłaby pokazywać kogoś w telewizji żeby mu zaszkodzić w Polsce. Bo dowiadujesz się o tym od polskojęzycznej propogandówki.
@Apogryw ja tam uważam że to propagandowe hasełko z Moskwy które przypadkiem często używa Grzesiek xD

@sandal: Kondominium niemiecko rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym też z Mosky ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?