Aktywne Wpisy

Aldehyd_Glutarowy +802
No tak, biedna kobieta. Oczywiście nikt nie bierze pod uwagę, że zostały udostępnione dane faceta i wypisane na niego historie których nikt nie jest w stanie weryfikować ani się przed nimi bronić. Na końcu zawsze pokrzywdzonymi są kobiety.
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow
Co jeśli z życia faceta zrobiło się piekło? No co ty daj spokój! Jesteś facetem ! Musisz być silny !
#aferaanalna #logikarozowychpaskow

joazaxa +17
Wiele w życiu i internecie widziałem, więc nie dziwi mnie amok w jaki wpadły wykopowe incele. W końcu fakt, że jakaś kobieta uprawia ostry seks z zakolakiem i to przed 50tką burzy ich porządek świata. Natomiast robienie screenów z grupy na fejsbuku i wysyłanie ich do dzieci tej baby, to już według mnie zwyczajne sku...wo, zasługujące na pobyt w zakładzie karnym.
#aferaanalna #niepopularnaopinia
#aferaanalna #niepopularnaopinia
#gdansk #trojmiasto #dentysta
@Kidd_Slave: miałam ogromny problem z trzonowcem, czterokrotnie otwierany, dwukrotnie leczony
Typek wyciagnie cie z dowolnego dolka dentystycznego do ktorego sie wprowadziles. Cena wysoka ale problemow miec nie bedziesz.
@przegralamzycie: czasami pacjent potrzebuje zimnego prysznica, ale ciężko mi się ustosunkować jak nie byłam świadkiem takiej rozmowy. Niewątpliwie zdarzają się dentyści zachowujący się niewłaściwie, nie twierdzę inaczej.
Jakiego? Adekwatnego i indywidualnego do każdej osoby? No to mało wiesz o pracy z ludźmi i motywacji. Są ludzie którzy wymagają dużo cierpliwości i powiedzmy delikatności podobnej do tej, która jest charakterystyczna przy pracy z dziećmi, a są tacy którzy potrzebują usłyszeć, że jest #!$%@?, bo do tego
Pls podaj swoje dane, bo takich lekarzy ja chcę omijać.
@przegralamzycie: ależ ja rozumiem znaczenie słowa wyrozumiały, nie pasuje mi ono w kontekście lekarza. Lekarz nie jest od oceniania i wydawania moralnych wyroków, więc nie musi być wyrozumiały. Musi być natomiast cierpliwy, empatyczny, musi umieć słuchać i dostosować swoje zachowanie do każdego pacjenta. A ty dalej nie wiesz o czym mówisz, ale mówisz. A do mojego komentarza nie odniosłeś się wcale, bo cię