Aktywne Wpisy
Kantar +102
Mi się podoba zawieszenie babiarza.
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
Wiadomo że ci głupsi będą coś o tym sapać (zabierajo wolność xDddd) ale jak babairz ma ochotę na dodawanie takich uwag jak wujas przy weselu to niech to robi prywatnie przed telewizorem a nie za państwowe pieniądze.
W normalny kraju pewnie dostałby jeszcze karę pieniężną
#paryz2024
mmm_MMM +471
27 lipca - sobota - telegraficzne podsumowanie dnia #mmmecz
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
◯◯◯◯◯ Igrzyska Olimpijskie 2024 w Paryżu
Strzelectwo karabin pneumatyczny 10 m mix
1. Chiny 🇨🇳
2. Korea Południowa �
Niby chińszczyzna, ale bardzo fajnie jeździ.
@AdamES: nie dzieki
@AdamES: Ale za jaka cene? I co to znaczy "prawie wszystko"? Bo podgrzewana kierownica to w obecnych czasach praktycznie standard.
Ten samochod jest inny, ale tylko dlatego, ze nie jest od znanego producenta. To jest jego JEDYNA zaleta.
550E/mc brutto, limit 1250km miesięcznie (trochę mało), all inclusive. Po stronie kierowcy tylko paliwo. Teoretycznie model subskrypcji a nie najmu długoterminowego - można zrezygnować w każdej chwili (nie widziałem umowy).
Auto można wypożyczać innym kierowcom i czerpać z tego jakieś profity.
Oferta nie jest dostępna w PL i w sumie nie wiem jak do tego by podszedł nasz system opresyjno podatkowy.
@AdamES: Nie. Bo za olej musisz sam zaplacic, jest roznica w okresowej wymiania a wymiania po zużyciu. Oficjalna strona mowi o wear a nie maintenance. Takze nie all inclusive. Tak samo to nie jest full wersja, tylko podstawowa, ze podstawowa jest bogata to juz co innego.
@AdamES: Ok, ale gdzie sa plusy? Bo przy 1250 km miesiecznie i raty 2634.5 to placisz za kilometr ponad 2 PLN
Zresztą nie namawiam. Dostałem na czas projektu i jestem zadowolony. W sumie jedno z fajniejszych aut jakie mam wynajęte w ostatnim czasie.