Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki, mirabelki. Dlaczego dziewczyna na okrągło mówi, że chce się ze mną zobaczyć a jak już daje jej znać kiedy lub proszę by sama podała konkretny termin, to cały czas "coś". #!$%@? mnie to już i nie wiem czy zakończyć tą znajomość, bo mam wrażenie, że jestem kołem zapasowym. Przepraszam za przekleństwo :) #rozwepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #pytanie

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6355475886c6e338478312aa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
  • 9
No to tak robiłem ze dwa razy, to albo praca, albo gdzieś jedzie do rodziny

@AnonimoweMirkoWyznania: Nie powinno być twoim celem aby kobieta robiła co chcesz tylko żebyś Ty robił co chcesz. A jak jej nie pasuje to trudno. To ty masz być zajęty. Znajdź sobie zajęcie, hobby cokolwiek co będzie cie budować. Na tym się skup. A nie baby w głowie. Jak już się zbudujesz to same się znajdą.
on: @WhiskyRomeo: mam zajecie, hobby, wlasna firme, duzo sie dzieje w moim zyciu i na tym sie skupiam, ale na tej kobiecie mi zalezy i nie wiem o co jej chodzi. Same sie znajda powiadasz? To ciekawe czemu jestem sam od kilku lat skoro mi niczego podobno nie brakuje? Hajs mam, trenuje wiec jestem wysportowany, mam wlasne mieszkanie, czego dusza zapragnie. Mialem za tydzien jechac w pewne miejsce gdzie ona
on: @WhiskyRomeo: czy jej daje za duzo uwagi? wrecz przeciwnie, mielismy przerwe od siebie z tego samego powodu po czym sie odezwala i zapewniala ze chce sie spotkac, dalem jej szanse zrehabilitowania sie i znowu powtorka z rozrywki - stad wczorajsza niby klotnia z nia, a w zasadzie ja jej wylalem kawe na lawe, raczej skumala ale teraz bedziemy mieli znowu ciche dni zapewne bo ona pewnie liczy na to