Aktywne Wpisy
Logan00 +1552
Castellano +532
Odcinek Breaking Bad „Ozymandias” uznawany jest za najlepszy odcinek w historii telewizji i wciąż jako jedyny ma ocenę 10/10 na IMDB.
Słowo "Ozymandias" jest znane z wiersza Percy'ego Shelleya opublikowanego w 1818 roku, w którym wizerunek posągu Ozymandiasza opisuje nieunikniony upadek wszystkich przywódców i imperiów, niezależnie od tego, jak potężni byli w swoich czasach. W serialu widzimy Waltera White'a upadającego na piasek, jak to miało miejsce w przypadku słynnego posągu. W 2013
Słowo "Ozymandias" jest znane z wiersza Percy'ego Shelleya opublikowanego w 1818 roku, w którym wizerunek posągu Ozymandiasza opisuje nieunikniony upadek wszystkich przywódców i imperiów, niezależnie od tego, jak potężni byli w swoich czasach. W serialu widzimy Waltera White'a upadającego na piasek, jak to miało miejsce w przypadku słynnego posągu. W 2013
Mirki, mirabelki. Dlaczego dziewczyna na okrągło mówi, że chce się ze mną zobaczyć a jak już daje jej znać kiedy lub proszę by sama podała konkretny termin, to cały czas "coś". #!$%@? mnie to już i nie wiem czy zakończyć tą znajomość, bo mam wrażenie, że jestem kołem zapasowym. Przepraszam za przekleństwo :) #rozwepaski #logikarozowychpaskow #przegryw #pytanie
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6355475886c6e338478312aa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
---
Zaakceptował: karmelkowa
---
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie powinno być twoim celem aby kobieta robiła co chcesz tylko żebyś Ty robił co chcesz. A jak jej nie pasuje to trudno. To ty masz być zajęty. Znajdź sobie zajęcie, hobby cokolwiek co będzie cie budować. Na tym się skup. A nie baby w głowie. Jak już się zbudujesz to same się znajdą.
---
@AnonimoweMirkoWyznania: pewnie o atencję jak zwykle. Jak jej nie ma to jej chce. Jak jej dajesz za dużo to już traci ochotę... Nie jest czasem tak że dajesz jej za dużo uwagi? To dość częsty schemat.