To uczucie, kiedy masz domek w górach po dziadkach i zaoszczędziłas za granicą na calutki rok neetowania. Tak, tak, moi drodzy, 12 miesięcy. Drewno do kominka właśnie mi wujaszek zawiózł. Budżet skromny, bo 3k na miesiąc, ale tyle mi w zupełności wystarczy, bo kompa mam i wszystko, co do życia potrzebne, nawet światłowód (ʘ‿ʘ)
Mój plan na ten neet jest taki: 1. Dużo gotować i jeść pyszności. 2. Czytać książki i oglądać seriale. 3. Grać w gry. 4. Medytować i ćwiczyć jogę. 5. Zostać ekspertem wykopowym w wielu nadchodzących wydarzeniach. 6. Zapraszać przyjaciół do siebie
Czego na pewno robić nie będę: 1. Pracować. 2. Myśleć o pracy. 3. Brać udział w rodzinnych uroczystościach. 4. Myśleć o przyszłości.
#neet #wolnosc i #przegryw , żeby pokazać Wam, jak się neetuje z godnością xDDD
@BogIstnieje: a jeśli można wiedzieć, zarabiasz w jakiejś pracy zdalnej że masz budżet aż 3k na miecha? W ile czasu nazbierałaś na ten rok? Tak, zdecydowanie rób tag i wrzucaj fotki.
@Sandrinia: lepiej #!$%@?ć hajs i narzekać, że świat jest zły i nic się nie da, niż pracować i robić sobie takie akcje kilka razy w roku bez konieczności odcinania się od świata ( ͡°͜ʖ͡°)
@BogIstnieje a pozniej co? Bo wypadasz na rok z rynku pracy, nie lepiej bylo przyjac taktyke typu "#!$%@? ile wlezie i ide na emeryture 20 lat wczesniej ?"
Zazdroszczę Wam że se możecie o każdej porze iść po coś do żabki czy innego sklepu. Ja najbliższą mam dopiero w powiatowym (ponad 20 kilometrów)... #przegryw
Mój plan na ten neet jest taki:
1. Dużo gotować i jeść pyszności.
2. Czytać książki i oglądać seriale.
3. Grać w gry.
4. Medytować i ćwiczyć jogę.
5. Zostać ekspertem wykopowym w wielu nadchodzących wydarzeniach.
6. Zapraszać przyjaciół do siebie
Czego na pewno robić nie będę:
1. Pracować.
2. Myśleć o pracy.
3. Brać udział w rodzinnych uroczystościach.
4. Myśleć o przyszłości.
#neet #wolnosc i #przegryw , żeby pokazać Wam, jak się neetuje z godnością xDDD
No, też fakt.
Za śmianie się ze mnie niech Cię piekło pochłonie
Daj znać, to mogę Ci trochę tego drewna od wujaszka porąbać
3 tys na miecha...wegetacja