Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#ankieta #gry #grykomputerowe #pc
Którego polecasz?
Komentarz usunięty przez autora
Dwójka lub New Vegas - obie najlepiej zmodowane.
Dziwne i przestałem grać nawet mi się robi niedobrze jak o niej myślę
jak na karuzeli
tak samo jak o niej myślę
nie wiem dlaczego tak jest
to przez tą żółć może
Ktoś wie co to może być?
Wiadomo, masa fanboystwa NV się zaraz zleci, ale trójka według mnie wypada najlepiej pod względem przystępności przy jednoczesnym zachowaniu odpowiedniego poziomu ducha serii.
1 i 2 z wiadomych przyczyn odpadają dla kogoś kto nigdy nie grał, bo mogą być świetne, ale w 2022 roku nie zachęcają do rozgrywki swoją
F3 ma dobry klimat i jak ktoś lubi eksploracje ciekawych miejsc które mają do tego jakąś historie to się nie zawiedzie. Główny wątek fabularny można przemilczeć :)
Swoją drogą to F3 teraz jest za free na Epic.
Komentarz usunięty przez autora