Aktywne Wpisy
Tadeo123 +148
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Jestem kobietą, mam 24 lata, mieszkam w Warszawie i znalezienie dzisiaj mężczyzny do związku graniczy z cudem. Wykopowe trolle spod znaku blackpilla trollują, jak to ciężko jest mężczyznom na rynku matrymonialnym, ale faceci żyjący w dużych miastach są w znacznie lepszym położeniu niż kobiety. Was jest po prostu mniej w dużych miastach, dzięki czemu macie większy wybór, a nas jest więcej niż was, przez co brakuje dla nas facetów.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ukraina #rosja #wojna
@Mondez: Nie. Chce rozmawiać ale tylko żeby zakończyć wojnę na swoich warunkach, a ponieważ to niemożliwe będzie dalej eskalował terror wobec ukraińskiego społeczeństwa i być może zachodu. Np. nowe fale uchodźców, sabotaż infrastruktury zachodu, terroryzm itp. Poza tym Putinowi wydaje się że im dłużej trwa wojna tym lepiej dla niego i coś się musi wydarzyć, jakieś zwroty polityczne po wyborach, albo inne problemy zachodu. Tak że nie mięknie
Ta, wiem, naiwny jestem.
Nie po to zorganizowali mobilizację, kupili drony, zamierzają wysadzić zaporę i zalać wschodnią Ukrainę, czy zniszczyć infrastrukturę energetyczną Ukrainy, żeby się wcześniej
@tatamarcina: jak dziecko kurła. Przecież ruscy by zapłacili może pierwszą ratę, a po zniesieniu sankcji Ukraina nie zobaczyła by nawet złamanego grosza