Aktywne Wpisy
wfyokyga +185
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
Kasę farmiłem w taki sposób:
-kupić duży zapas Conqueror mapek (to te od Siriusa - Drox, Al'Hezmin itd.)
-spec drzewka atlasowego pod Harvest i Expedition z włączonym Grand Design
-ołtarzyki te po prawej
-każda mapka rollnięta do 100+ quant i potem na wszystkie vaal orb
-sextanse: Yellow Plants + Contains Harvest. Czasami jak mi się chciało dokupowałem 100% Runic Monsters
Czyli wysoka inwestycja ale bogactwo z tych mapek leciało jak z filmików testo. Cztery mapki 6-8k żółtego harvest soczku, już się cała inwestycja zwracała z nawiązką - a do tego jeszcze ekspedycja, boss fragment z Conquerora i w #!$%@? lootu bo te mapy miały finalnie 160+ quanty i 100% pack size. Wychodziło mi dobre 6-8 divine orbów na godzinę casualowego latania.
Tylko ta mechanika dziadowska, bo zwykłe jeziorka to nawet się nie opłaca chodzić, a te dobre są tak rzadkie, że daj spokój. Reflection of Kalandra miałem 4 razy na 252 godziny grania. Więc w końcu i tak kupowałem je na trade żeby zrobić dobry neck pod ten build. Wyszedł zajebisty, chyba najlepszy tego typu na całej lidze - na trade nie widziałem żadnego podobnego.
#pathofexile #poe #gry
https://poe.ninja/challenge/builds/char/Esubane/Esubane_KSC?i=9&search=class%3DTrickster%26sort%3Denergy-shield
to już jest typowo pod DPS bo mam 100 lvl i nie mam exp lossa przy śmierci. Bardziej defensywny build który wciąż leveluje to musi dobrać sobie ghost dance najlepiej i supresje na 100. To czym gram teraz to wystarcza żeby the feared na dużej quancie zrobiło w 6 portalach :D
Grand Spectrum +frenzy - to chyba 30 divek kosztuje a można to zamienić na parkę forbidden jeweli 'Swift Killer' i eldrith implicit na zbroi 'Gain a frenzy charge every X seconds'. Kosztuje to mniej niż 1 divine a te frenzy chargi sie same stackują do maxa i tak już zostają na stałe (bo trwaja 30 sec a dostajesz nowego co 15-13 sec).
Zbroja - entry level to tak żeby miała z 1800 evasion i 400 ES, nie musi mieć tier 1 supresji, byle właśnie miała mocne staty defensywne bo trickster ma to w ascendencji i skaluje sobie z tego ES. Suffixy niech ma jakieś resy i
Co do Conqów - na początku też fajnie oddawali (np. pierwsze 3 mapki na Droxie dropnęły mi karty za ok. 60c + sporo innego sosu na