Wpis z mikrobloga

@zjem_twoj_bigos: Zna swoją rolę już chłopak. Ciekawe, czy spisuje też czas i wynik wizyt w toalecie. W końcu zdrowy ma być, pamiętajmy o tym. Ona się nie będzie nim zajmować jak zachoruje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zjem_twoj_bigos: tak było!

Aczkolwiek ludzie pieprzą jedną rzecz! To ona mu dała swój kod to telefonu i próbuje patrzeć w jego. On jej swojego - przynajmniej z informacji, które podali - na szczęście nie dał.

Dla mnie hitem było jednak ,,siad". Dla mnie to jest przekroczona granica żartu (o ile w jej chorej głowie to był żart) i długo by mnie chłop musiał za to przepraszać.
  • Odpowiedz
@zjem_twoj_bigos: Ona do niego. Jak wracali z tego bilarda, w którym mu w sumie przeszkodziła, na którym wisiała na nim twierdząc, że mu na niej nie zależy ,,bo ją tam zabrał". To było po tym fragmencie jak on coś tam się żali, że mu zabrali kota i PlayStation. Ja aż cofnęłam, żeby tego posłuchać, bo jestem do niej z deko uprzedzona i nie chcę sobie dopisywać pewnych rzeczy.
  • Odpowiedz
@ART_31ja: O kurde, to gruba przesada ರ⁠_⁠ರ Wiadomo, że każda para ustala własne granice żartów, ale to nie jest tygodniowy proces. Na wszystko jest czas i miejsce, tak samo mi się nie podobało jak ciężkie żarty ma Oliwia wobec Łukasza, na tym etapie to nigdy nie wróży dobrze w kwestii wzajemnego szacunku.
  • Odpowiedz
@ART_31ja: z jednej strony zwraca sie do Przemka jak do psa ("siad"), a z drugiej jest oburzona slowami "obsikuje teren". Chociaż fakt, ze psycholożka mogla uzyc innego slowa, np. "oznacza teren".
  • Odpowiedz
MOŻE JEJ WYSŁAĆ ZDJĘCIE?

@zjem_twoj_bigos: i on to wydaje mi się mówił na poważnie. To pokazuje że on zwyczajnie ma mega uległy charakter i chyba nie dostrzega niczego nienormalnego w zachowaniu Justyny.

Dlatego uważam że oni będą razem, tylko że będzie to toksyczna relacja.
  • Odpowiedz
@krotka_pilka: Zaczęłam dawać mu małe szanse po tym jak mimo wszystko nie zmienił planów na ten wieczór chociaż dobrze wiedział, że Jamnikarze ten bilard nie leży. Czasem jak facet jest taki mięciutki to potrzebuje twardej baby, która go złapie za jaja i będzie mówić co ma robić, ale wydaje mi się, że aż tak źle z Przemkiem nie jest, na razie obstawiam, że na decyzjach będą na tak, a coś
  • Odpowiedz