Wpis z mikrobloga

Chłopcy narzekający na poziom debaty, ja wiem że wy byście woleli coś na wzór pasty o obronie doktoratu, ale niestety tak to nie wygląda. Wróćcie może po prostu do fame mma czy innych rozrywek tego typu, to nie dla was, no offense
#bartosiak #wojczal
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JWPHU: no to chyba nie wiesz czym jest debata. Moderator spi, mamy monologi które nie odpowiadają na zarzuty. Zamiast ogladac debatę to można sobie poczytac Anw Bartosiaka i zarzuty do niej Wojczala - na to samo wyjdzie.
  • Odpowiedz
@guest: nie na oglądających ale na krytykujących którzy by chcieli żeby kazdy miał na wypowiedź 15 sekund i mówili jak najbardziej prostym językiem żeby wypopek poczuł się dowartościowany. do freethinker dodaj jeszcze, szur, onuca, wykształciuch, lewak/prawak, nie krępuj się, tylko mi schlebiasz
  • Odpowiedz
@JWPHU: poziom debaty niski, moderator tak jak napisał @Adebisii okazał się zbędny.

jeżeli walisz konia bo ciebie satysfakcjonuje taka forma to twoja sprawa, niektórzy mają odmienne zdanie.
  • Odpowiedz
@guest: A co w tym złego? Jest to pewne niecodzienne zjawisko społeczne, znam dwóch profesorów którzy też sobie obejrzą czasami Konona jako guilty pleasure. To ty szczekasz jakimiś prymitywnymi tekstami typu walisz konia itd
  • Odpowiedz
@eenki: Tylko potwierdzasz moje słowa prymitywny prostaku za co ci bardzo dziękuję :) A SŁYSZAŁEŚ CO POWIEDZIAŁ TAŃCULA DO MURAŃSKIEGO? UUUU ALE DYMY. TO JEST COŚ, A NIE JAKIEŚ G---O DLA F R E E T H I N K E R Ó W
  • Odpowiedz