Aktywne Wpisy
magdalena-gaska +32
Czy zostawianie śladów spermy po waleniu konia na kołdrze jest normalne? Mój niebieski twierdzi, że tak, przecież zaraz wsiąknie i nie będzie widać, a chusteczki to eskimosi wymyślili żeby sie bogacić,
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
Co noc idzie spać i otula się w spermę, a ja się czepiam
#logikaniebieskichpaskow
PiersKurczaka +76
O, jeszcze lepiej, za miesiąc apka bankowa też przestanie działać na moim telefonie, bo przestarzały android XD #!$%@?... Ale mnie wkurza takie wymuszanie zmiany sprzętu. W pełni sprawny telefon, któremu niczego nie brakuje, trzeba wymienić, bo przestarzały soft xD
Będzie trzeba zerknąć jak sprawa wygląda z ręcznym instalowaniem nowszych andków na starych telefonach... Obym tylko nie skaszanił nic.
Ale będzie #!$%@?... Z tymi wszystkimi 2FA i innym gównem... Reinstalowaniem apek... Jezu.
Będzie trzeba zerknąć jak sprawa wygląda z ręcznym instalowaniem nowszych andków na starych telefonach... Obym tylko nie skaszanił nic.
Ale będzie #!$%@?... Z tymi wszystkimi 2FA i innym gównem... Reinstalowaniem apek... Jezu.
#psy
Możesz trafić na takiego który pod Twoją nieobecność położy się i zdrzemnie, albo takiego który będzie skamlał i ujadał przez cały dzień.
Uściślę. Możliwe, ze Ty będziesz musiał w domu go z raz, czy dwa tak ubierać bo się będzie bał. Ja swojego do domu wnosiłem na rękach bo nie chciał za nic wejść, a jak go ubierałem pierwszy raz, to się ze strachu podsikał.
@antarhei