@heheszka2: No i mówi na setce takie idiotyzmy jak 'BEZE MNIE i bez moich niektórych PODPOWIEDZI, mogli by inni ją zjeść'. Przecież praktycznie on wszystkich do niej podburza. Non stop robi jej koło ogona a potem chce ją kontrolować i narzucić jakąś swoją dziwną wolę. Tylko, że nie potrafi zdania złożonego wypowiedzieć a z tego co duka, to ja do tej pory się nie dowiedziałam co on od niej chce;
@Catastroish: ja zachwycam się nim tylko i wyłącznie ironicznie. Dla mnie to typowy beton co wszystko wie najlepiej i wydaje mu się że pozjadal wszystkie rozumy. Chociaż intencje Klaudii akurat dobrze rozgryzl w tym odcinku.
@Lolek1011: Mnie rozwala, że on autentycznie myśli że jest w pozycji gdzie może patrzeć na kogokolwiek z góry w momencie, kiedy sam jest niesamowicie głupi. No beton
@Catastroish: @Lolek1011: Zarzuca Oli, że jest wobec niego obojętna, a sam nie jest jej ani trochę ciekawy, nie rozmawia z nią, o nic nie pyta, bo przecież nie będzie gadał o kredkach i kosmetykach. Tak, bo z kobietą można rozmawiać tylko o makijażu. Żeby chociaż sam prezentował jakiś poziom, ale to wiejski przygłup, któremu wydaje się, że jest potężnym gjaczem.
Wiem, wiem. Wykopki go kochają. Trudno, samotnie wylewam tu gorycz
#hotelparadise