Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +30
alonzoo3 +11
Drodzy #programista15k też macie ten problem że chcecie sobie coś kupić ale wszystko już macie?
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Co miesiąc staram sobie sprawić jakąś przyjemność, ale kurde już nie mam co wymyślić...
Mieszkanie, auto, laptopy, telefony, konsole, odkurzacze, ekspresy, hifi, to wszystko już mam
#pracait #pracbaza
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Czyżby podwójne standardy,
stare znałem
#polityka #bekazlewactwa #bekazpisu #4konserwy
Komentarz usunięty przez autora
Zacznij śledzić coś więcej niż pererie na tt, polecam.
Wypowiedź z 2018 roku, tvp już ją wałkowało milion razy:
https://www.wprost.pl/kraj/10774693/kolodziejczak-na-celowniku-wiadomosci-tvp-od-dawna-jest-znany-z-prorosyjskiej-retoryki.html
to ty wrzucasz wypowiedź z 2018 roku nie mając nawet o tym pojęcia i piszesz jakieś wysrywy o podwójnych standardach bo nikt nie dodaje znalezisk w dniu, gdy pereria zaczał tym spamować znowu na tt
Dane za 2021, eksportujemy do rosji
Ruscy dali bana, agrounia powiedziala zeby dac im bana na wegiel aż nie sciągna od nas bana na jabłka. w tym czasie chcieli 50% polskich produktow od naszych rolnikow w sklepach i tyle
wiec nadal nie wiem co brak sprzedaży jabłek do rosji ma wspolnego z ruska onucą skoro agro nie chciala sciągania sankcji, ktore juz istnieją
doczytaj i wróć