Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +403
Brawa dla tej wojowniczki, pokonała wszystkie kobiety, w finale przegrała z facetem. Dla mnie ma złoty medal.
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
SZANUJESZ - PLUSUJESZ
#paryz2024
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-10 214435
Pobierz
Lieutenant_Kim +156
Wyobraźcie sobie, że 8 lat temu jakaś Francuzka na swoich mediach społecznościowych zaczęłaby wrzucać memy z Anitą Włodarczyk sugerujące, że jest ona mężczyzną, bo fizycznie niemożliwe jest rzucanie młotem ponad 80m przez kobietę, a później sam prezydent Francji swoim wpisem zasugerowałby dokładnie to samo.
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
Przecież to ogólnoświatowy skandal. Nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to, a takie wpisy przez głowę państwa to blamaż na wizerunku kraju.
#paryz2024 #polska
źródło: Zrzut ekranu 2024-08-10 220800
Pobierz

#iptv #plusx
Nie wiecie czy rusek przywróci viaplay?
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63491ae6bcf0ae910afde6c0
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Wesprzyj projekt
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Korzystał ktoś z was z doradcy inwestycyjnego? Jeśli tak to czy jest to warte zachodu czy po prostu zwykłe wyłudzanie hajsu i jak znaleźć kogoś w miarę sensownego?
Potrzebuje kogoś kto doradzi mi stworzyć sensowy portfel inwestycyjny chroniący kapitał przed inflacją. Przez ostatnie lata odkładałem każdą nadwyżkę finansową i ostatecznie uzbierało się tego z 160 tys. Nie miałem wyznaczonego celu np. na zakup mieszkania czy samochodu, po prostu odkładałem na ewentualnie czarną godzinę lub gdy przydarzy się potrzeba wyłożenia większej gotówki.
No i tak zostałem z tym hajsem jak Himilsbach z angielskim gdzie przy obecnej inflacji tracę jakieś 30k r.r., a pewnie realnie więcej. Zakładając, że do wyborów nic się nie zmieni, a będzie pewnie gorzej, o ile w ogóle nie pójdziemy wariantem tureckim.
Mam jakąś tam wiedze ekonomiczną ze studiów ale nie mam żadnego doświadczenia w inwestowaniu (oprócz paru wtop na nasdaq xd), więc nie chce polegać tylko na yt i jakiś pseudoekspertach z g00nwo