Wpis z mikrobloga

@EarpMIToR: Trochę nie rozumiem tego nacisku na wycofanie znanych spożywczych marek. Przecież cola w większości to woda z chemią, wysysa się gigantyczną kasę z rynku w zamian za gazowaną wodę z cukrem, barwnikiem itp. Jaką korzyść ma rosja z tego, że tam sprzedają się amerykańskie napoje? Rozumiem, że chodzi o wirtualne uderzenie w rosjan, mają czuć się wyobcowani, mają odczuć wpływ sankcji ale czy to zmieni ich stosunek do wojny? Wyjdą
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@EarpMIToR: Z McDonaldem to samo. Niby się wycofał i w jego miejscu działa "Wkusna i toćka" (Smacznie i kropka), ale dziwnym trafem wszystkie pozycje z menu są takie same i nawet smakują identycznie. Tyle że nigdzie nie ma logo McDonald's.
wykopki chcą wycofania całego kapitału z Rosji, chca dysponowac miliardowymi przedsiębiorstwami i tym jak mają nimi zarządzać, samemu posiadają bilet miesięczny i kieszonkowe do wydania na kanapki do szkoły. Kiedy zrozumiecie, że pieniądz rządzi światem, a nie żadna empatia czy dobro jednostki, to będzie wam dużo łatwiej w życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Godir17: brawo oświecony mędrcze. Tak jakby własnie wszyscy to widzą i dlatego są #!$%@?
@szybki_zuk: nikogo nie interesuje wasze #!$%@? bo jestesmy wszyscy trybikami w tej maszynie, ta maszyna zawsze będzie działać bo prawo popytu i podaży jest najważniejsze ze wszystkich, jedynie co może #!$%@?ć to, to, że rządy coraz bardziej nas okradają i dokręcają śrube
@Godir17: kim ty #!$%@? jesteś typku, żeby mówić co nikogo nie interesuje? xDDDD > bo jestesmy wszyscy trybikami w tej maszynie

@Godir17: brawo znowu oświecasz lud czymś co każdy wie i właśnie dlatego się wkurzamy

zawsze będzie działać

@Godir17: właśnie o takim wypranym umyśle mówię. Zawsze będzie działać jak grawitacja co nie? xD BO kapitalizm zawsze istniał prawda? Bo już tysiące lat cywilizacja nie przeżywa zadnych zmian i nie
@szybki_zuk:BO kapitalizm zawsze istniał prawda? No prawda XD Kapitalizm to swobodna wymiana usług i towarów, czy wymieniamy się skórami zwierząt, czy wymianiamy gotówke na nowy samochód to to jest własnie kapitalizm. Nasłuchałeś się Zadnberga i myślisz, ze wszystko można komuś zabrać i dać drugiemu i to będzie sprawiedliwe XD Wystarczyło mi 5 minut na twoim profilu i już wiem, że jestes ubogim intelektualnym neuropkiem, bywaj ( ͡° ͜ʖ
@szybki_zuk: nie przeżyje tego faktu, że dajesz mnie na czarno, robisz mi przysługę, dysksuja z biedakiem umysłowym nie jest dla mnie rozrywką, a to jak pięknie się popłakałes pokazuje tylko, że jestes typowym neuropkowym de*ilem XD