Aktywne Wpisy
BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
kochamcovid +35
Celuję w 1800zł za nową na jakiejś promce, ewentualnie jakąś używaną za 1300 tak że te wersje ultra hiper kosmiczne pewnie odpadają. Z tych budżetowych coś.
#pcmasterrace #komputery #kartygraficzne #nvidia
Raczej słynie z plastiku i taniości, ale jak głównym kryterium jest cena to może być.
Gigabyte, Zotac, FE i jedną OEM z della. W ogóle nie ma między nimi różnicy jak chodzi o jakość wykonania (plastików palcami nie dotykam).
Są niewielkie różnice w OC, czy głośności między większymi/mniejszymi radiatorami i kartami o dwóch/trzech wentylatorach. W grach FPSy marginalnie się różnią (tu kwestia zegarów/OC)
Jedyne co ma znaczenie, to byś nie brał kart z chłodzeniem turbinowym
@Atreyu: a która 3060 ma takowe?