Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +802
Dzięki potężnemu Mirkowi @Strzalka który przyłapał Izunie na lotnisku, mamy piękne widowisko zmęczonej życiem piramidziary po "wakacjach", wykopki co wy żeście jej zrobili xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
Ustrojstwo +139
Podczas jednego z ksenofobicznych patroli w Środzie Wielkopolskiej można zobaczyć nacjola z koszulką "Combat 18". To neo-nazistowska organizacja terrorystyczna biorąca swoją nazwę od inicjałów Adolfa Hitlera (pierwsza i ósma litera alfabetu), odpowiedzialna za grożby, podpalenia i morderstwa.Kiedyś takie polackie bojówki zabijały Żydów np w Jedwabnem. #polacy #nazisci #zydzi
Zaczynam rozumieć dlaczego świat się śmieje jak ktoś mówi że gra w gre.
#gry #przegryw #laptopy
Jeżeli chcesz na nim grać, to niestety nie znajdziesz raczej nic eleganckiego. Chociażby dlatego że sensowna karta graficzna wymusza spory rozmiar obudowy (karta + chłodzenie + większa bateria), a typowo płaskie klawiatury (np. w MacBookach) nie nadają się do grania, mają za niski skok i wymagają sporo siły
@Reevo: macbooka mam, chce winde - XPS - miałem, fajnie się grzeje, można jajko usmażyć, - thinkPad - nie wiem skąd oni te ceny biorą, ale jak patrze co w nim ejst zapakowane to mają p------e ceny i nie mam ochoty im za to płacić.
To ja rzucę w podobnym tonie - serie biznesowe Lenovo, Dell, HP