Aktywne Wpisy
Tumurochir +337
Wczoraj w Radomiu odbył się protest przeciwko budowie masztu telekomunikacyjnego xDDDD
MAŁPY RAZEM SILNE
#szury #foliarze #neuropa #bekazpodludzi #heheszki
MAŁPY RAZEM SILNE
#szury #foliarze #neuropa #bekazpodludzi #heheszki
Clefairy +404
Tylko mi nie mówicie, że dzisiejsza nagonka na Watchdog to nie jest sterowana PiSowska akcja nakręcana przez trolli wykorzystujących do tego Konfederackich półmózgów.
Watchdog przez lata robi ŚWIETNĄ robotę rozliczając polityków z rozpieprzania publicznych pieniędzy, nepotyzmu, lewych przetargów na syna brata ministra - nie jestem w stanie wymienić drugiej tak zasłużonej dla społeczeństwa organizacji NGO, ale widocznie to wszystko nie ma znaczenia, bo słusznie stanęli w obronie innej organizacji, która jest atakowana
Watchdog przez lata robi ŚWIETNĄ robotę rozliczając polityków z rozpieprzania publicznych pieniędzy, nepotyzmu, lewych przetargów na syna brata ministra - nie jestem w stanie wymienić drugiej tak zasłużonej dla społeczeństwa organizacji NGO, ale widocznie to wszystko nie ma znaczenia, bo słusznie stanęli w obronie innej organizacji, która jest atakowana
Całe życie odkąd pamiętam chciałem być górnikiem.
Wiem że to ciężka i niebezpieczna dla zdrowia życia praca ale żaden z argumentów nie zabił we mnie chęci wykonywania tego zawodu.
Po skończeniu z najlepszymi wynikami Górniczo-Energetycznej szkoły w Koninie zacząłem starać się znaleźć pracę w zawodzie.
Wiedziałem że na początku będzie ciężko i raczej będe zapierdzielał najciężej jak się da ale to wciąż nie blokowało mojej pasji.
Okazało się jednak że ze względu na moją chorobę nie mogę pracować w kopalniach i tego typu miejscach ze względu na pył oraz zanieczyszczone powietrze.
Potem jednak siedząc w domu odpaliłem streama z gry odpalałem ich coraz więcej aż po jakimś czasie zdobyłem dosyć dużą ilość widzów i faloł na instagramie.
Los chciał tak że zostałem influenserem robie to już 3 lata i ostatnio mam myśli żeby ze sobą skończyć...
To jest za cieżka praca jeśli chodzi o psychikę to już w ogóle..
Ostatnio musialem nagrać 2 stories na temat współpracy którą załatwił mi mój menager a dzisiaj muszę wstawić jeszcze zdjęcie i wymyśleć do niego opis...
Ludzie którzy nigdy nie prowadzili instagrama nie mają pojęcia co to ciężka praca ponieważ każdy głupek i leń może iść na jakąś budowe na 8 godzin i wrócić sobie do domu.
My za to musimy wymyślać opisy do zdjęć , Znaleźć odpowiedni kadr żeby nagrać story to wszystko jest tylko dla wytrwałych..
#famemma