Aktywne Wpisy

MaxWalonkoo +94
Wakacje z dziewczyna i teściowa to jest jakiś dramat, nie polecam XD
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak
Jesteśmy w górach i oni nigdzie nie chcą iść, żarcie wybierają pod brata dziewczyny. Idziemy tam gdzie brat dziewczyny chce. Śpię do 11? Dramat, to nic że codziennie wstaje o 6:50 i chciałbym chociaż raz się wyspać. Bolał mnie brzuch? No to źle bo nie miałem humoru. Chce posiedzieć sam w sypialni? Źle bo nie siedzę z nimi, a jak

mrsopelek +252
Widły w plecach to ja czuję po zobaczeniu tej ceny #pizza
źródło: obraz_2025-07-11_151123521
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Czy nie słabnie u nich chęć wspierania wysiłku Ukrainy. Czy nie zaczną naciskać, żeby Ukraina już przystopowała, i nie doprowadzała do jakichś nadmiernych eskalacji.
Oni bardzo pilnie to teraz śledzą.
Warto teraz patrzeć jacy politycy mówią w podobnym tonie i już wiadomo z kim miały kontakt rosyjskie służby
@Fireon: ruskich jeszcze sporo
@Fireon: Nie trzeba przeglądać newsów bo jak takie onucowe wpisy się pojawiają to znaczy że Rosja dostaje mocno po dupie albo kolejny ważny punkt strategiczny został zgruzowany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1665344301REY3BZinZNa2zp9U63c9Nu.jpg
PobierzJestes psychopatami liczac na smierc kogokolwiek. Z reszta na hui ja sie tu wypowiadam pewnie srednia wieku 17 lat ehh