Aktywne Wpisy
MrMas +389
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
ZenujacaDoomerka +135
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie
Narzeczona ma niskie libido, to znaczy chce jej sie tylko w dni plodne, ale i tak ja zazwyczaj inicjuje. Odczuwam wrazenie ze juz jej nie podniecam, ze robi to z przymusu. Jak wy radzicie sobie z czyms takim w zwiazku? Nie bede jej zmuszal bo nie podnieca mnie takie cos, a mam duzą ochote na seks. Mam jechac na recznym po kryjomu? Tak wyglada zwiazek po slubie?
#rozowepaski #niebieskiepaski
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6341eeddec6158c280dd087a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
Nie, tak wygląda związek faceta który stał się ciepłą kluchą i nie pociąga swojej kobiety. Nie pożąda cię bo widocznie nie przejawiasz męskich cech.
---
Zaakceptował: karmelkowa
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Pozostaje działanie na własną rękę... Fizycznie czuć ulgę, ale psychnicznie to udręka.
Jeżeli możesz - uciekaj. Mnie trzymają dzieci - pomimo tego, że obiektywnie jestem lepszym rodzicem, mam z dziećmi o wiele lepszy kontakt niż różowa, sądy są tak sfeminizowane że szanse na pieczę jako facet mam nikłe. Nie potrafiłbym dzieciom zrobić tego, żeby