Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Narzeczona ma niskie libido, to znaczy chce jej sie tylko w dni plodne, ale i tak ja zazwyczaj inicjuje. Odczuwam wrazenie ze juz jej nie podniecam, ze robi to z przymusu. Jak wy radzicie sobie z czyms takim w zwiazku? Nie bede jej zmuszal bo nie podnieca mnie takie cos, a mam duzą ochote na seks. Mam jechac na recznym po kryjomu? Tak wyglada zwiazek po slubie?

#rozowepaski #niebieskiepaski

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6341eeddec6158c280dd087a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 12
FikuśnySzef: No to jak teraz masz 2x mc to zobaczusz jak bedzie jak urodzi dziecko. Jej dupe zobaczysz raz na poł roku a i jak bedziesz grzeczny. Idzies, chlopie w posiadanie laski na boku , to kwestia czasu. I teraz masz 2 wyjscia albo z nia szczerze pogadasz o co kaman i z tej rozmowy cos wyjdzie trwalego tak ze nie bedzie kloda albo w ciagu max 7 lat bedziesz mial
WiosennaŁopatka: Zastanów się czy nadal chcesz aby była narzeczoną a potem żoną ( ͡° ͜ʖ ͡°) Po ślubie zazwyczaj robi się gorzej, bo nie trzeba się już starać, bo zaobrączkowany i uwiązany dziećmi. Jeśli jest to dla ciebie ważna część życia to będziesz się coraz bardziej męczył.
---

Zaakceptował: LeVentLeCri
Tomek, który ma domek: Czasem tak bywa, ale to nie ma reguły. Ja chyba bym się nie zdecydował na małżeństwo jak by przed był taki problem. Najpierw go TRWAŁE rozwiążcie a dopiero później się hajtajcie. I mówię tu jako osoba, której od 12 lat małżeństwa nie udało się zgrać seksualnie z żoną. Dramat pod tym względem. Ile to frustracji i stresu to ciężko sobie wyobrazic. Ciężko to wytrzymać. Nie wiadomo co
RzeczywistyPapież: W naszym przypadku terapia nic nie dała, we mnie nadal narasta frustracja, ona nie widzi problemu.
Pozostaje działanie na własną rękę... Fizycznie czuć ulgę, ale psychnicznie to udręka.
Jeżeli możesz - uciekaj. Mnie trzymają dzieci - pomimo tego, że obiektywnie jestem lepszym rodzicem, mam z dziećmi o wiele lepszy kontakt niż różowa, sądy są tak sfeminizowane że szanse na pieczę jako facet mam nikłe. Nie potrafiłbym dzieciom zrobić tego, żeby