Aktywne Wpisy
picasssss1 +603
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
asimovv +692
Czas aktywować nowy tag. Poznajcie Łukasza Żaka. Łukasz Żak jest poszukiwany listem gończym za to że spowodował w dniu 15 września 2024 r. przy Al. Armii Ludowej w Warszawie wypadek samochodowy, którego następstwem była śmierć jednego z pasażerów innego pojazdu i zaistnienie u pasażerów i kierującej innego pojazdu ciężkich obrażeń ciała, przy czym kierował samochodem osobowym marki Volkswagen Arteon wbrew zakazowi prowadzenia pojazdów, a następnie zbiegł z miejsca zdarzenia.
#lukaszzak
#lukaszzak
Ateista z katolickiej rodziny. Za 2 dni pogrzeb mojego taty. Nie wiem jak się zachować - gdy wszyscy pójdą do komunii, to ja zostanę sam, trochę dla innych może to być ostentacyjne/prowokacyjne. Czy w takiej sytuacji powinienem siadać w pierwszej ławce? Wydaje mi się, że mimo wszystko tak i jest to jedna z tych sytuacji, gdzie nie ma dobrego rozwiązania. Eh...
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6340b1edbbee795815c8291a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: ateista a będzie żegnać ojca podczas katolickiej mszy. Ojciec na pewno byłby dumny z syna który nie potrafi być konsekwentny a o proste porady prosi na wykopie.
---
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
PS. Ktoś z obecnych i tak będzie Cię oceniał za plecami, albo że jesteś zbyt rozbity i że to na pewno na pokaz, albo że jesteś zbyt mało
Nikogo nic bardziej nie będzie interesowało na pogrzebie Twojego ojca niż właśnie to. Facepalm
---
Zaakceptował: LeVentLeCri