Aktywne Wpisy
Talaxin +74
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Pitex +1
Patrząc na komentarze pod znaleziskiem "Koniec kupowania YouTube Premium za bezcen. Google anuluje subskrypcje" jestem aż zdumiony polskim cebularstwem. Ja rozumiem, że czasem szkoda 60zł/mc za UHD na Netflix czy innych pokrewnych platformach, ale 26zł/mc za coś co człowiek faktycznie ogląda dzień w dzień niezależnie od urządzeń lub poglądów stwierdzacie, że każdy sposób na obejście systemu płatności jest godny pochwały? Postawcie sobie swój własny serwer z filmem 4k60fps który okaże
ale później #!$%@? z powrotem na #android więc jak macie jakieś które na pewno są dobre i pod Androida to się podzielcie). Do tej pory sprawdził mi się jedynie Chrome, ale chcę coś lepszego.
W #brave prawdziwa synchronizacja nie istnieje
#firefox nawet nawet, ale tak: nie znalazłem opcji zsynchronizowania/edycji strony głównej/początkowej na telefonie (a skróty na niej są inne niż na kompie), jak dodam zakładkę na telefonie to nie widzę jej na kompie, bo trafia do "zakładek na komórce", skąd nie można jej przenieść (no i przenoszenie każdej zakładki żeby je zsynchronizować to też średnia perspektywa).
#opera nie próbowałem bo powoli mam już dość
Czy jestem skazany na #chrome?
@dwa_koty_kastrowane: jak nic nie znajdę to chyba zostanę właśnie na Chrome, bo każdy po nim jedzie ale póki co żadna przeglądarka nie spełniła moich wymagań.
@ValtteriBottas: no w Chrome ta synchronizacja nie jest zła. Zakładki, hasła, historia. Przełączanie kart między tel a pc. Co chciałbyś dodatkowo.