Aktywne Wpisy
Obiboq +46
Mam następujące pytanie związkowe, od kilku tygodni spotykam się regularnie z kobietą. Nie wchodząc w szczegóły to wszystko zmierza w dobrym kierunku, ale właśnie się dowiedziałem, że idzie na wesele z jakimś kolegą.
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
Wcześniej jak rozmawialiśmy nt. wesel to mówiła, że dostała propozycję, ale raczej odmówi, ale jednak okazuje się, że się zgodziła i teraz jej głupio nie pójść.
Dla mnie jej pójście tej dziewczyny na wesele z tym kolegą to koniec
pieknylowca +367
Dlatego szczerze lepiej zapłacić 300zl za rokse i być obsłużonym po królewsku niż zapłacić tyle samo, stracić czas a potem zostać zablokowanym na tinderze. #p0lka #zwiazki #rozowepaski
Nikt nas nie lubi.
Jak ktoś za granicą jest dla was chamski lub niemiły to dość często wynika z tego bo sam się tak zachowujesz. Większość ludzi ma w pupie skąd jesteś. A i nikt nie będzie Cie traktował jak Wielkiego Pana z Polski.
#polska #rosja #ukraina #czechy #litwacy
widać że jestes kustoszem zainteresowań patrząc po typ wpisu oraz tagi któwych używasz.
zacny nic nie zaśmiecający post milordzie
@Yurakamisa: bo niektórym bardzo ciężko przychodzi nauka języka angielskiego i po prostu czują się pariasami i chcą się dowartościować
@xxxmen: ruska onuca bo uważa że większość naszych somsiadów nic do nas nie ma xdd
#!$%@? po wykopkach
#!$%@? po polakach
używasz tagów które chcesz zaśmiecić
wymyślasz jakiegoś chochoła a potem dumnie z nim walczysz
starczy?
@bobikufel: Bo wykopki to w dużej mierze autyści i każdy wykopek się z tym zgadza
@bobikufel: Niby gdzie xd?
@bobikufel: To i tak już tagi śmietniki
@bobikufel: Chochoł w którego wierzy duża część wykopków.
@Yurakamisa: Poolacy nie sa lubiani na Zachodzie. Kraje zachodnie lubią głównie inne zachodnie. Dodatkowo mamy zła prasę przez sposoby rzadów pis.
Zobacz sobie jakies zawody lekkoatletyczne gdzie sa wyczytywani np. biegacze po kolei. Aplauz dla tych z zachodnich krajów