Aktywne Wpisy
gluchowsto +134
Linnior88 +1
#przegryw czy jest możliwe poznać faceta który jest PRAWDZIWYM INTROWERTYKIEM a nie takim wanna be ? Który nie ma koleżanek z którymi chodzi na piwko i non stop pisze mimo że się deklaruje jako wielki introwertyk ale ciągle gdzies lata ? Ja jestem piwniczara bardzo rzadko gdzieś chodzę i za cholerę nie mogę poznać takiego typa
#rosja #ukraina #wojna
Nieprawda. One od początku były nieważne, ale żeby to stwierdzić - trzeba było dekretu. Brak reakcji na nieważne dekrety powoduje, że są one uznawane za ważne.
Jeśli będziesz prezydentem państwa, to może być za taki uznany, jeśli prezydent drugiego państwa nie zaprotestuje.
Ale ty - nie, ty jesteś nikim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie, nie może uznać twojego dekretu, bo jak już powiedziałem - jesteś nikim.
Mógłby być uznany dekret głowy państwa, jeśli głowa drugiego państwa ma to w pompie.
Nie moja wina, że nie jesteś w stanie ogarnąć, że jesteś nikim.
@General-Denaturov:
Bo jesteś nikim i jedyny dekret, jaki możesz sobie wystawić, to dekret na wysranie się o 18:00. A i tak wątpliwe, by ktoś komuś takiemu jak ty użyczył kibla.
Dlaczego uważasz, że nie jesteś nikim i masz jakikolwiek wpływ na jakieś dekrety? Sam jesteś niemiły i trollujesz.
Ależ jesteś. Jesteś nikim, możesz dokładnie nic. Nic nie znaczysz ani w świecie, ani nawet na tym portalu. Jak umrzesz, ani nikogo to nie obejdzie, ani nikt za bardzo się o tym nie dowie. Twoje istnienie jest nic nieznaczące.
Każdemu, kto nic nie znaczy, nie mieści się to w głowie. Najwięksi debile myślą nawet, że mogą jakieś dekrety wydawać.