Aktywne Wpisy
Koronanona +33
Cześć Mirasy
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
Minął właśnie rok odkad z dnia na dzień stałem się niepełnosprawny przez skutki uboczne fluorochinolonów. W życiu nie spodziewałem się że moje życie posypie się jak domek z kart i w wieku 29 lat będę się zastanawiał czy jest sens je kontynuować, wszystko przez jedną błędna diagnozę, receptę wypisana na jej podstawie i moja nieuwagę. Dzięki wsparciu najbliższych mi osób udało mi się przebrnąć najgorsze, wychodze powoli na prostą ale
mandamin +198
Kto pamięta plusuje.
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Co ciekawe twórcy mieli stworzyć z tego portalu coś na wzór polskiego Netflixa, ale temat upadł.
Wiem, bo sam pracowałem przy tym projekcie.
#gimbynieznajo #torrenty #pdk
Czy jest ktoś ktoś w stanie mi podać przykład/y tych bzdur i niepoprawnych informacji co są tam zamieszczane?
Zawsze jak ktoś jest przeciwko Wikipedii to słyszę "bo tam jest pełno bzdur" i "każdy może sobie wstawiać tam informacje". Tylko nikt nie daje żadnych dowodów konkretnych na to + to nie jest tak, że ktoś edytuje jakąś informację, a potem to przechodzi do zatwierdzenia, bądź odrzucenia przez administratorów?
Btw nie jest jakimś zagorzałym zwolennikiem Wikipedii tylko jestem po prostu ciekaw czy ta strona jest faktycznie aż tak okropna jak to dużo ludzi mówi.
#polska #wikipedia #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #przegryw #gownowpis #komputery
@moll: bo ci specjaliści nie ogarniają, że wikipedia działa na podstawie podawania źródeł, więc tu poprawnie
@moll: dzisiaj chyba co drugi artykuł ma oznaczenie o braku źródeł xd
Babeczka z mojego wydziału opracowała ze studentami grupę haseł z zakresu bibliologii, wrzucili i wszechwiedzący admini wszystko im przeedytowali. Czy były źródła podane nie pamiętam, co najwyżej papierowe, bo to były hasła typowo słownikowe. To był pierwszy i ostatni raz, jak coś z jej sprawstwa wleciało na polską wikipedię.