Aktywne Wpisy
snickers111a +542
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +363
#rosja #wojna #ukraina #elonmusk
@Kaczypawlak: Właśnie dlatego się wozi, bo wie, że załatwia interesy USA. Widać to np. podczas przyjmowania polskich delegacji z banderowskimi szmatami na ścianach.
@DJArmani: i jeszcze mają roszczenia, że za mało pomocy dostają( ͡° ͜ʖ ͡°) a to wszystko dlatego, że z Rosjanami Amerykanie się nie dogadali
Komentarz usunięty przez moderatora
@salwah: Rosja na przykład( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kilerek344: zabicie 100 osob to nie wojna?
@Kaczypawlak: Albo Ignacy Mościcki.
@Tumurochir: Czad Zełeński sprzedał plaskacza Muskowi, ten zaraz zadzwoni do kolegów amerykańskich oligarchów, jeden sms i połowa kongresu i senatu będzie na "Nie" przy udzielaniu wsparcia dla UA XD
Tak, wiem że USA jest w trakcie zacieśniania polityki pieniężnej i redukcji bilansu
Myslalem ze wszystko zaczelo sie co najmniej w 2014. A on prezydentem jest od 2019.
@kilerek344: No chyba nie za bardzo jesteś myślący, skoro twierdzisz, że ta wojna ot tak z dupy się zaczęła przez nieudolne rządu Zełeńskiego, zupełnie ignorując fakt, że kacapia od kilku ładnych lat wpycha się w swoich brudnych onucach na tereny Ukrainy, a wtedy to przecież Zełeński aktorzył w tv. I jeszcze to obwinianie ofiary zamiast agresora, chyba poważnie tego nie pisałeś, bo nie wierzę, że można być