Wpis z mikrobloga

Dziwię, że wy jeszcze potraficie bronić Mikołaja i cała winę zwalać na Hankę.
Ona jest jaka jest, widać że bardzo zaburzona, ma problemy z zazdrością, jest wielka krzykaczka, ale k---a ludzie... Mikołaj to chodzące łajno. Już po akcjach z Szahira ludzie powinni otworzyć oczy i zobaczyć jak potrafi człowieka upodlić, obrazić, wyśmiać, a później poklepać po plecach i powiedzieć, że to były żarty xD że ktoś tego nie rozumie, że on nie chciał nic złego. Później idzie do kolegów i mówi, że to ktoś inny jest zły, bo go nie rozumie, robiąc z tej drugiej osoby TĄ ZŁĄ.

Tak samo jest w przypadku Hani :) szpileczki w jej stronę, mówienie, że on wybierze Karmę (gdzie wybiera Hankę, zrobił w c---a przy okazji właśnie tamta), po wyborze, gadanie, że żałuję że wybrał właśnie ją, a nie panią dj xD.
Manipuluje, udaje elokwentnego i spokojnego, a jest po prostu kawałem c---a i resztę gnoja.
Tyle. Jeżeli Monika z nim faktycznie jest w związku, to będę w wielkim szoku, bo ona akurat wydaje się być bardzo mądra.
#hotelparadise
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MoccaC: oczywiście, że wolno, stąd też nasza rozmowa. Widocznie mam na niego dobry wpływ, skoro większość zauważyła, że jest sympatyczniejszy ze mna. Więc nie uważam, że robię źle. A zaczęło mi przeszkadzać, kiedy dużo więcej spędzałam z nim czasu już po tym, jak się sparowalismy. Innym parom przeszkadzało w sobie o wiele więcej, a tkwili ze soba do końca, więc nie bądź taka surowa.
  • Odpowiedz
@YodaMonika: Grzesiek w ostatnich odcinkach zaplusował będąc z tobą w parze i głównie to twoja zasługa, bo bardzo po nim jechaliśmy, dlatego, że wzbudzasz naszą sympatie to łagodniej patrzymy na Grześka.
  • Odpowiedz
  • 6
@YodaMonika wbrew pozorom jestem najbardziej surowa wobec niego, nie wobec Ciebie. Szowinizm jest dla mnie niewybaczalny, stąd sama bym się z takim typem nie związała nigdy, nawet gdybym miała odejść z programu. Ocieplanie jego wizerunku jest niepotrzebne, bo Koleś powinien dostać po tyłku, żeby się nauczyć.

Ale tak kończąc z pozytywnym akcentem: ja naprawdę odnoszę się tylko do tego co widzę na ekranie. Nie znam Cię osobiście i możesz być nawet
  • Odpowiedz
@MoccaC: ale jak powinien dostać po dupie, skoro ludzie mają pamięć złotej rybki? Grzegorz od początku był najbardziej fałszywa osoba, która knuła, szczuła, obrabiała dupe i groziła ("albo z nami albo przeciwko nam"). I najlepsze jest to, że uczestnicy którzy od początku się na nim poznali i nie pozwolili sobie wmawiać co wielki Don Corleone ma do powiedzenia, już ich nie ma w programie. Szahira, Wiktoria i Ewelina. Jedynie Hanka
  • Odpowiedz
  • 4
@Hogataa26 dlatego mówię, że to całe ocieplanie wizerunku nie jest do końca fajne. Bo za chwilę będzie taka sytuacja, że ktoś powie - o Monika, czemu nie przytulasz Grzesia i mówisz że śmierdzi jak on taki miły puszek okruszek. I tak się własnie zmieniają sympatie i antypatie publiki.

Nie przeczę, na mnie też ten emocjonalny kogiel-mogiel oddziałuje i też doszłam raz do momentu kiedy, było mi go "szkoda". Ale potem pomyślałam
  • Odpowiedz