Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +43
Ona jest jaka jest, widać że bardzo zaburzona, ma problemy z zazdrością, jest wielka krzykaczka, ale k---a ludzie... Mikołaj to chodzące łajno. Już po akcjach z Szahira ludzie powinni otworzyć oczy i zobaczyć jak potrafi człowieka upodlić, obrazić, wyśmiać, a później poklepać po plecach i powiedzieć, że to były żarty xD że ktoś tego nie rozumie, że on nie chciał nic złego. Później idzie do kolegów i mówi, że to ktoś inny jest zły, bo go nie rozumie, robiąc z tej drugiej osoby TĄ ZŁĄ.
Tak samo jest w przypadku Hani :) szpileczki w jej stronę, mówienie, że on wybierze Karmę (gdzie wybiera Hankę, zrobił w c---a przy okazji właśnie tamta), po wyborze, gadanie, że żałuję że wybrał właśnie ją, a nie panią dj xD.
Manipuluje, udaje elokwentnego i spokojnego, a jest po prostu kawałem c---a i resztę gnoja.
Tyle. Jeżeli Monika z nim faktycznie jest w związku, to będę w wielkim szoku, bo ona akurat wydaje się być bardzo mądra.
#hotelparadise
Komentarz usunięty przez autora
Ale tak kończąc z pozytywnym akcentem: ja naprawdę odnoszę się tylko do tego co widzę na ekranie. Nie znam Cię osobiście i możesz być nawet
Nie przeczę, na mnie też ten emocjonalny kogiel-mogiel oddziałuje i też doszłam raz do momentu kiedy, było mi go "szkoda". Ale potem pomyślałam