@Azur88: Fetyszy mam dużo, ale o takich o których się wstydzę mówić to jeden. Czasami lubię sobie puścić AMV z sabatonem. Najlepiej z girls und panzer.
Doceniam każdy narysowany pieprzyk na artach i sam na swojej postaci (vrchat) pododawałem pieprzyków. Pieprzyki są overpower i dodają spooro realizmu do postaci (。◕‿‿◕。)
@Azur88: Wiesz, jak powiedz publicznie, że lubisz dziewczyny w okularach to luz i twoje preferencje. Natomiast jak powiedz, że lubisz kobiece stópki to będę się patrzeć z obrzydzeniem na zwyrola ¯\_(ツ)_/¯
@BlackReven: Nadal mi się wydaje że taki f----z to delikatny f----z. Niektórzy lubią jak im kobieta sika na twarz, więc luz, mogę mówić publicznie o stópkach... ( ͡°͜ʖ͡°)
U mnie będzie połączenie tego, co napisali wyżej @Azur88 i @JustKebab, choć do tej wholesome listy dopisałbym jednak dużą dozę erotyzmu ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Azur88: No, ale jakieś takie bardziej normalne fetysze to raczej standard: małe p----i, zakolanówki/rajstopy, mundurki/stroje itp, krótsze włosy albo dłuższe związane w jakiś sposób, kocie uszka
W sumie to przypomniałem sobie jeden chyba dość dziwny: sposób zdejmowania ubrań. Jak jest to seksowane to od razu jakoś człowiekowi cieplej ( ͡°͜ʖ͡°), a jeśli byle jak, aby tylko ściągnąć to ( ͡°ʖ̯
@Gigamesh To może ja zapytam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakie fetysze posiadają rasowicze, o których nie wstydzą się mówić?
Doceniam każdy narysowany pieprzyk na artach i sam na swojej postaci (vrchat) pododawałem pieprzyków. Pieprzyki są overpower i dodają spooro realizmu do postaci (。◕‿‿◕。)
Niektórzy lubią jak im kobieta sika na twarz, więc luz, mogę mówić publicznie o stópkach... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumie to przypomniałem sobie jeden chyba dość dziwny: sposób zdejmowania ubrań. Jak jest to seksowane to od razu jakoś człowiekowi cieplej ( ͡° ͜ʖ ͡°), a jeśli byle jak, aby tylko ściągnąć to ( ͡° ʖ̯
Do takich rzeczy trzeba się przyzwyczaić jak do dobrego wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)