Wpis z mikrobloga

Refleksja i będę tu miła droga Haniu trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść:) mam wrażenie że Szakira była dla niej kimś ważnym w sensie że rodzajem jakiegoś wentyla bezpieczeństwa przy niej była jakaś mniej naładowana widać jak wiele traum nosi w sobie. Myślę że ma wiele tematów do pracy na terapii i problem z akceptacją samej siebie, kreuje wizerunek innej osoby, ostrej laski. Schudła 20kilo i ten makijaż. 3mam za nią kciuki żeby przepracowała swoją przeszłość, wyciągnęła wnioski i nabrała refleksji do swojego zachowania w Hp i zamknęła temat tych toksycznych związków. Bo takim zachowaniem które pokazali w HP to ona jest w tym bardzo toksyczna.
#hotelparadise
  • 5
@Aurelia2021: Jak zobaczyłam jak wygląda jej matka to mam wrażenie, że ona mimo bycia jedynaczką wyrosła w cieniu matki i stąd to niskie poczucie własnej wartości i zabiegi, mogła nie być wcale rozpieszczona w ten sposób w jaki wiele osób myśli, może i miała drogie zabawki i Iphona ale możliwe, że rodzice zwyczajnie nie mieli dla niej czasu, hajs skąd się przecież bierze a na drzewach nie rośnie i zaniedbali ją
@Aurelia2021: posluchaj wywiadu z hanią ktory wczoraj wrzucil TVN, wydaje sie bardzo based i swiadoma swoich problemow. tez wspomina, że po odpadnięciu szahiry sie tak odpaliła. widać, że hania jest mądrą i dobrą dziewczyną ale ma sporo problemów do przepracowania (w przeciwieństwie do takiej Launo, która była opanowaną podłą żmiją)