Wpis z mikrobloga

Masełko już prawie po 9 złotych. Mam nadzieję, że wykopki z tagu #ukraina zadowolone, bo mówiły jeszcze niedawno, że 15 zł za chleb są gotowe płacić. Spokojnie za chwilę za tyle będzie mieli szansę masełko kupować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Masełko już prawie po 9 złotych. Mam nadzieję, że wykopki z tagu #ukraina zadowolone, bo mówiły jeszcze niedawno, że 15 zł za chleb są gotowe płacić

@niezdiagnozowany: a Ty za masełko po 2.50zł sprzedał byś swoją siostrę i matkę i jeszcze ruską flagę wywiesił na tę okazję?
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: Trzeba szybko zdjąć wszystkie sankcje z rosji i skończyć z pomaganiem Ukrainie! NATYCHMIAST! Zamknijmy oczy i udawajmy że u naszego sąsiada nic się nie dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
już raz doradziły, embargo na węgiel, dla którego nie mieliśmy i nie mamy alternatyw ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@niezdiagnozowany: ależ my mamy węgiel, tylko wywozimy go za granicę, żeby pis miał za co kupować głosy w nadchodzących wyborach
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: No niestety (ku twemu zdziwieniu) sam kupowałem masełko. Mało tego, sam jestem w swoim gospodarstwie domowym, mało tego spłacam kredyt hipoteczny, mało tego stać mnie, mało tego po spłacie wszystkich rachunków i kredytów zostaje mi jakieś 7000 miesięcznie do r------------a. Nie oceniaj debilu nikogo swoją miarą. Czekam na 3 zajebiste zestawy lego i c--j ci w dupę
  • Odpowiedz
@niezdiagnozowany: zobacz jak tam sytuacja u "neutralnych" Węgier. Myślisz że gdybyśmy nie wspierali Ukrainy byłoby lepiej? Kryzys i tak by był przez debilną politykę rządu ale lepszy kryzys z upodloną roSSją niż kryzys ze zwycięską roSSją.
  • Odpowiedz