Aktywne Wpisy
rybsonk +19
Ostatnio gadałem z kumplem o gierkach i czasach podstawówki i tak mnie naszło, że aż zrobię ankietę. Mireczki, jaka gra jest dla was pierwszą która przychodzi do głowy gdy myślicie o dzieciństwie? Głosujcie w ankiecie:
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
#gry #grypc #ankieta #ciekawostki #grajzwykopem #gryparatowaniapoziomu
Gra dzieciństwa to:
- GTA V 9.5% (160)
- Fortnite 2.2% (37)
- Minecraft 13.5% (229)
- Roblox 2.6% (44)
- League of Legends 6.7% (114)
- Fallout 4 1.5% (25)
- Skyrim 6.9% (117)
- Inna (napisz w komentarzu jaka) 57.1% (967)
InkedHellcat +240
Kupujesz kartę graficzną za cenę trochę poniżej średniej rynkowej.
- Oferta zakupu z odbiorem osobistym ale masz 550km więc pytasz sprzedawcy czy by nie wysłał.
Sprzedawca konto na allegro ponad 13lat.
Sprzedawca pisze że ok tylko że nie był przygotowany na wysyłkę i ma stare konto podpięte pod payU a śpieszy mu się ze sprzedażą więc prosi o wpłatę na konto.
Sprzedawca wysyła wszelkie dane, robisz przelew i to w sumie na
- Oferta zakupu z odbiorem osobistym ale masz 550km więc pytasz sprzedawcy czy by nie wysłał.
Sprzedawca konto na allegro ponad 13lat.
Sprzedawca pisze że ok tylko że nie był przygotowany na wysyłkę i ma stare konto podpięte pod payU a śpieszy mu się ze sprzedażą więc prosi o wpłatę na konto.
Sprzedawca wysyła wszelkie dane, robisz przelew i to w sumie na
Chyba przestanę to gówno reklamować - liga jest ciekawa, można się wkręcić, nie jest tak słaba bardzo, no ale jeśli transmisja w TV (w TV #!$%@?!) zacina się jak na pirackim streamie, a Polsat znowu zapomniał dać belki z wynikiem/czasem, to mi wstyd że kogoś przekonuję że warto to obejrzeć...
@pasta_alla_carbonara: nie ma innego źródła, tak wychodzi z hali, jedyne inne źródło to jak ktoś z trybun telefonem Ci puści
@artorrotorro: mnie mają na Twitterze wołać, więc nie obiecuję :D