Wpis z mikrobloga

Konfa prime to najlepsze co było od pierwszej konferencji i słynne "jesteś frajerem" murana. #!$%@? czy sztuczne czy nie. O to w tym wszystkim chodzi. Każdy sienie cisnął bez zbędnych pytań. Wyciągnęli z tak kiepskiej karty walk złoto. Mam nadzieję że to będzie dla nich motywacja i pójdą w to dalej
#famemma #primemma
  • 8
  • Odpowiedz
@Gawel893: Jesli to co mowil mlekolak, ze prime sprzedaje ciut ponizej 100k pov, to moim zdaniem i tak dobry wynik w porownaniu do tego, kogo oni biora, realizacja konferencji itp.
Fame moze sprzedaje i 500k, ale wydaje tez 2-3 razy wiecej od prime
  • Odpowiedz
@Gawel893: problem jest ze to takie mma vip gdzie są jakieś zamieszki ale #!$%@? wie kto to jest i średnio to wywołuje emocje że jakis losowy typ drugiemu coś zrobił
  • Odpowiedz
@DestroDevil: Nie Ciebie jednego. Gdy napisalem pod komentarzem na Insta, ze 20% goli nie znaczy, że gola ma 20% przychodu, bo sa koszty, sa umowy pomiedzy nimi, ile ktos moze wyplacic, ile zostaje kasy na dalszy rozwoj fame etc. To tez zwyzywal mnie od debili i powiedzial, ze #!$%@? sie znam na biznesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Nie Ciebie jednego. Gdy napisalem pod komentarzem na Insta, ze 20% goli nie znaczy, że gola ma 20% przychodu, bo sa koszty, sa umowy pomiedzy nimi, ile ktos moze wyplacic, ile zostaje kasy na dalszy rozwoj fame etc. To tez zwyzywal mnie od debili i powiedzial, ze #!$%@? sie znam na biznesie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ElementalX7: typowy wykopek to pewnie nie odróżnia przychodu od dochodu ale
  • Odpowiedz