Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 42
#ukraina #wojna #rosja #girkin

@Andromeda_YT: Nowy Girkin, tym razem z Klimowem - niestety YT wrzucił im +18, więc aby to obejrzeć na YT musielibyście pokazać Googlowi kartę kredytową, albo dowód osobisty.

Zatem macie link do Dysku Google: https://drive.google.com/file/d/1-26fOMK447cJOoxvOT8gSyy2rH2B42ix/view?usp=drivesdk

Link do filmu bez ograniczenia wiekowego na Brighteonie: https://www.brighteon.com/f4a20c96-409b-45dc-aa58-d3b694b300d1

Film się jeszcze na razie przetwarza na Dysku, ale jest dostępny do pobrania.
AleksanderII - #ukraina #wojna #rosja #girkin 

@AndromedaYT: Nowy Girkin, tym raze...
  • 40
  • Odpowiedz
@Aleksander_II:

Film trwa ponad godzinę, a Girkin mniej niż godzinę temu poinformował o nim na Telegramie xD. Na VKontakte też nic nie ma.

A to ty oglądasz na prędkości 1x? Nie nudzi cię to?
  • Odpowiedz
niestety YT wrzucił im +18, więc aby to obejrzeć na YT musielibyście pokazać Googlowi kartę kredytową, albo dowód osobisty.

@Aleksander_II: chyba niekoniecznie. Ja nic nie poakzywąłem a po kilku miesiacach mi pryzworcili ogladanie wszystkiego. Może dlatego ,ze konto ma 15 letnie.
  • Odpowiedz
@Aryo:

A to ty oglądasz na prędkości 1x? Nie nudzi cię to?

Film trwa godzinę i 22 minuty, czyli 82 minuty. Na prędkości 1,5 raza trwa to 54 minuty z hakiem. Przyjmijmy, że oglądałeś od chwili, gdy Girkin wrzucił post na Telegram, czyli od 14:07. O 14:56 pisałeś, że skończyłeś oglądać. Problem jest taki, że 54 minuty po 14:07 jest 15:01, a nie 14:56. Ergo, albo oglądałeś na 2x, albo kłamałeś
  • Odpowiedz
@Aryo:

W kwestii tłumaczeń Girkina, to chyba @Andromeda_YT lubi tłumaczyć jego film. Ja nie mam cierpliwości, aby godzinne filmy tłumaczyć i tylko robię tłumaczenia tekstu a filmy tylko słucham

W oryginalnym wpisie oznaczyłem Andromedę xD.

@szurszur: Możliwe, ale wołałem wrzucić tak, niż spowodować, że część wykopków nie będzie mogła obejrzeć.
  • Odpowiedz
@xKaminskipatryk: No właśnie ciekawe, że Girkin wiedząc, kim jest część jego fanbase (a na pewno wie), jakoś znacząco zmodyfikuje wypowiedzi. Na przykład czy będzie przemycać jakieś treści propagandowe przeznaczone na zachód, albo się (bardziej) autocenzurować.
  • Odpowiedz
@Andreth:

No właśnie ciekawe, że Girkin wiedząc, kim jest część jego fanbase (a na pewno wie), jakoś znacząco zmodyfikuje wypowiedzi. Na przykład czy będzie przemycać jakieś treści propagandowe przeznaczone na zachód, albo się (bardziej) autocenzurować.

Wątpię, Ukraińcy uprawiają z nim całe serie kompilacji od początku wojny, a ten nie tyle co się autocenzurował, a wzmacniał przekaz. Jedyne autocenzurowanie się, poza szkalowaniem Putina, to było to z sekretami wojskowymi po wypowiedzi Pieskowa.
  • Odpowiedz