Aktywne Wpisy
mateuszmozol +2
#informatyka #facebook #socialmedia #gownowpis #niebieskiepaski #rozowepaski #haker #programista15k
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
Moze mi ktos wyjasnic jak dziala algorytm na facebook. NIGDZIE nie wpisywalem tej informacji ani tez nie rozmawialem z nikim jedynie co to mialem w myslach zakup tej rzeczy i nagle pokazuje mi sie propozycja irygatora ktory w cholere sie zgadza xDD. To juz nie pierwsza taka sytuacja.
drivent +18
#kanalizacja #hydraulika
Druga sprawa jak używałeś węża ciśnieniowego?
Ja mi zablokowało rurę 50mm to musiałem chyba że 30 razy uderzać w zator żeby się przebić.
Trzeba poznać przyczynę zatoru.
Ewentualnie do spirali która masz możesz przymocować drut zaostrzony i wyglądający jak świński ogon.
Może jakaś szmata się zawiesiła
https://m.leroymerlin.pl/hydraulika/narzedzia-hydrauliczne/sprezyny-kanalizacyjne/sprezyna-do-udrazniania-rur-20-mm-10-m-dexter,p431576,l688.html