Aktywne Wpisy

DEMONzSZAFY +15

Karzbig 0
#budownictwo #majsterkowanie
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.
Mirki budowlane, czy ktoś ma pomysł, jak wyciągnąć taką śrubę ze ściany? Próbowałem kontrować, i jedną urwałem... plus jest taki, że da się to zaszpachlować XD ale wolałbym sobie z nimi poradzić lepiej. Czy ktoś ma pomysł? Dodam, że typ to dokleił jakimś silikonem w środku.

źródło: 1000015840
Pobierz
Pracuje na #islandia na stacji benzynowej, rozkładam sobie banany, wyciągam je z kartonu, który z każdej strony jest oklejony "COLUMBIA" poczym podchodzi do mnie amerykanka i pyta czy te banany pochodzą stąd czy są importowane xD
#gownowpis #murica
Pytał też, czy w Polsce również świeci księżyc ¯\_(ツ)_/¯
No to są takie głupki, że głowa mała
Inny przykład, to mamy gotowe posiłki do odgrzania, mamy grilla do opiekania kanapek oraz mikrofalówkę
Jakiś John czy inny Michael wziąć sobie lasagne w takiej plastikowej tacce i włożył to do opiekacza xD jak ten plastik się stopił to p--------o na całej stacji dwa dni
Ale jeszcze większymi burakami są Francuzi. Jeden był szczerze zaskoczony, jak w 2015 roku zobaczył w centrum Warszawy nowe samochody i faceta gadającego przez komórkę xD
A w roku 2004, żabojady zrobiły dla polskiej wycieczki "atrakcję" pt "wyprawa do kerfura, bo u was chyba takich sklepów nie ma"